Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Filee Wellington Liisan tapaan

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
5.12.2011
Reseptin ainekset
6 annosta
1200 g
naudan sisäfileetä (6 kpl pihvejä)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 rkl
voita
2 rkl
rypsiöljyä
Täyte
200 g
broilerinmaksaa
1 rkl
voita
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
konjakkia
400 g
suppilovahveroita (tai 200 g pakastettuja )
1/4 kpl
sipulia (hienonnettuna)
1 rkl
voita
2 rkl
kuohukermaa
1 rkl
konjakkia
2 rkl
tuoretta timjamia (silputtuna)
Lisäksi
200 g
voitaikinaa
1 dl
dijoninsinappia
100 g
parmankinkkua
Voiteluun
1 kpl
munaa

Suolaa ja pippuroi pihvit. Paista ne öljy-voiseoksessa nopeasti, jotta saat kauniin värin pihvin molemmille puolille, noin 1 1/2 minuuttia/puoli. Tee täyte: Ruskista maksat nopeasti pannulla voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja konjakilla. Haihduta neste pois. Siirrä syrjään. Pane sienet pannulle, haihduta neste pois. Lisää voi ja sipulisilppu. Hauduta sipulit kypsiksi. Anna seoksen jäähtyä. Kumoa maksat ja sieni-sipuliseos tehosekoittimeen ja aja massa sileäksi. Lisää voi, kerma, konjakki ja timjami. Massan tulee olla notkean kiinteää. Kauli voitaikinalevyt nelikulmaisiksi. Sipaise seos päälle. Kiedo pihvit kinkkuviipaleisiin ja lopuksi voitaikinaneliöihin niin, että maksaseos on päällimmäisenä ja saumat jäävät pihvin alapuolelle. Voitele filee Wellingtonit munalla ja kypsennä kullanruskeaksi 225-asteisessa uunissa noin 15 min.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt