


Filee Wellington Liisan tapaan
Suolaa ja pippuroi pihvit. Paista ne öljy-voiseoksessa nopeasti, jotta saat kauniin värin pihvin molemmille puolille, noin 1 1/2 minuuttia/puoli. Tee täyte: Ruskista maksat nopeasti pannulla voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja konjakilla. Haihduta neste pois. Siirrä syrjään. Pane sienet pannulle, haihduta neste pois. Lisää voi ja sipulisilppu. Hauduta sipulit kypsiksi. Anna seoksen jäähtyä. Kumoa maksat ja sieni-sipuliseos tehosekoittimeen ja aja massa sileäksi. Lisää voi, kerma, konjakki ja timjami. Massan tulee olla notkean kiinteää. Kauli voitaikinalevyt nelikulmaisiksi. Sipaise seos päälle. Kiedo pihvit kinkkuviipaleisiin ja lopuksi voitaikinaneliöihin niin, että maksaseos on päällimmäisenä ja saumat jäävät pihvin alapuolelle. Voitele filee Wellingtonit munalla ja kypsennä kullanruskeaksi 225-asteisessa uunissa noin 15 min.