Chorizo-pinaattifrittata

4
0

Chorizo-pinaattifrittata

Frittata, tuhti italialainen munakas syntyy nopeasti arki-iltojen pelastukseksi. Kokoa pannulle chorizomakkaraa, pinaattia, perunaa ja tomaatteja. Kaada täytteiden päälle vatkatut kananmunat ja paista muhkeaksi munakkaaksi.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplkananmunia
  • 2 kplchorizomakkaraa
  • 100 gpinaattia
  • 10 kplkirsikkatomaatteja
  • 2 kplperunoita (kypsiä)
  • parmesaania
  • rucolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Kuumenna uuninkestävä paistinpannu (n. 24 cm) liedellä keskilämmöllä.

Paista chorizomakkaran siivut rapeiksi pannulla. Lisää joukkoon pinaatti ja kääntele kunnes lehdet pehmenevät.

Lisää pannulle kuutioitu kypsä peruna ja halkaistut kirsikkatomaatit.

Kaada vatkatut munat täytteiden päälle pannuun. Käännä lieden lämpö miedolle.

Paista frittataa liedellä kunnes se alkaa hyytyä reunoilta, vajaa kymmenen minuuttia.

Nosta pannu uuniin 225 asteeseen ja paista muutama minuutti kunnes frittata on kypsä.

Ripottele pinnalle parmesaania ja tuoretta rucolaa.

Vinkki!

Täytteeseen sopii melkein mitkä tahansa tähteet - makkaroiden, vihannesten ja juuston jämät!
MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä