4,3(4)
Chorizo-pinaattifrittata
Frittata, tuhti italialainen munakas syntyy nopeasti arki-iltojen pelastukseksi. Kokoa pannulle chorizomakkaraa, pinaattia, perunaa ja tomaatteja. Kaada täytteiden päälle vatkatut kananmunat ja paista muhkeaksi munakkaaksi.
17.1.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kplkananmunia
2 kplchorizomakkaraa
100 gpinaattia
10 kplkirsikkatomaatteja
2 kplperunoita (kypsiä)
parmesaania
rucolaa

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Kuumenna uuninkestävä paistinpannu (n. 24 cm) liedellä keskilämmöllä.

Paista chorizomakkaran siivut rapeiksi pannulla. Lisää joukkoon pinaatti ja kääntele kunnes lehdet pehmenevät.

Lisää pannulle kuutioitu kypsä peruna ja halkaistut kirsikkatomaatit.

Kaada vatkatut munat täytteiden päälle pannuun. Käännä lieden lämpö miedolle.

Paista frittataa liedellä kunnes se alkaa hyytyä reunoilta, vajaa kymmenen minuuttia.

Nosta pannu uuniin 225 asteeseen ja paista muutama minuutti kunnes frittata on kypsä.

Ripottele pinnalle parmesaania ja tuoretta rucolaa.

Täytteeseen sopii melkein mitkä tahansa tähteet - makkaroiden, vihannesten ja juuston jämät!
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo