Maku

Chilinen tomaattipasta buffalamozzarellan kera

40 min
MU
KA
3
0


 

Tulosta
Teksti Sikke Sumari
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (5 annosta)

  • 6 rkloliiviöljyä (neitsyt)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklchilirouhetta
  • 500 gtomaattia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 350 gspagettia
  • 200 gmozzarellajuustoa
  • 50 gparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Kuumenna oliiviöljy ja lisää siihen halkaistut valkosipulinkynnet sekä chilirouhe tai silputtu peperonico.

Lisää pilkotut tomaatit. Kuoria ei tarvitse poistaa. Anna hautua kannen alla kymmenisen minuuttia. Lisää suola, pippuria ja tarkista tulisuus. Hauduta vielä 20 minuuttia. Lisää lopuksi basilika.

Keitä spagetti juuri ja juuri kypsäksi, al dente, ja sekoita kastikkeen joukkoon. Ripottele kuutioitu mozzarella ja parmesaaniraaste annosten päälle ja tarjoile pasta heti.

MITÄ PIDIT?
3