


Chili sin carne
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
tuoretta chiliä
2 rkl
rypsiöljyä
2 dl
linssejä (punaisia)
1000 g
tomaattimurskaa
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
oreganoa
280 g
ruskeita papuja (säilöttyjä)
1 dl
vettä
1 dl
tuoretta oreganoa
Lisäksi
2 dl
ohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
12 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele ja silppua chili hienoksi.
Kuullota sipulit ja chili pehmeiksi öljyssä, kattilassa. Huuhtele linssit tiheässä siivilässä. Lisää linssit, tomaattimurska, mausteet sekä huuhdellut ja valutetut kidneypavut kattilaan.
Hauduta chili sin carnea keskilämmöllä, kannen alla 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.
Keitä sillä välin ohrasuurimot kypsiksi kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä, 20–30 minuuttia.
Tarjoa chili sin carne valutetun ohran kanssa. Viimeistele chili sin carne -annokset tuoreella oreganolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat