Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Chili con quorn

55 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 25 min
17.10.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
5 kpl
tomaattia
2 kpl
tuoretta chiliä
4 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sipulia
1 kpl
paprikaa
1 rkl
rypsiöljyä
415 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
300 g
quorn-sieniproteiinia (rouheena, pakaste)
2 1/2 dl
vettä
3 rkl
kasvisfondia
1/4 tl
suolaa
2 rkl
tuoretta oreganoa (silputtuna)
Lisäksi
Tarjoiluun 2 salaattisikuria

Tee tomaatteihin ristiviillot ja upota ne vajaaksi minuutiksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit reikäkauhalla pois kattilasta ja jäähdytä ne kylmällä, juoksevalla vedellä.

Kuori ja paloittele tomaatit ja poista kova kantaosa. Huuhtele ja halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna puolikkaat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli.

Halkaise pesty paprika, poista siemenet ja kuutioi puolikkaat.

Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää chili- ja sipulisilput ja kuullota muutaman minuutin ajan.

Kaada pilkotut tomaatit pannuun ja hauduta kypsäksi, noin 15 minuuttia.

Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, jäinen quorn-rouhe, vesi, fondi ja suola. Anna kiehua 8–10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää lopuksi silputtu oregano ja paprikakuutiot kastikkeeseen. Kuumenna chili con quorn.

Lusikoi chili sin carne salaattisikurien lehdille ja tarjoa.

Chili sin carne tai chili con quorn maistuu myös riisin ja leivän kanssa tai tortillojen täytteenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt