Maku

Chili con carne – pataruokien kestosuosikki

1 h
GL
MU
4.5
2

Chili con carne on mehevän lihaisa, tomaattinen pataruoka, joka saa potkua tuoreesta chilistä. Ota resepti talteen ja kokeile pataruokien herkullista klassikkoa!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudanpaistia (suikaloituna)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kpltuoretta chiliä (mieto)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 tltimjamia
  • 1 tlsokeria
  • 230 gruskeita papuja (kidney)
  • 2 rkltummaa kastikesuurustetta

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
4.5