


Chili-appelsiinifenkoli
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
6 annosta
2 kpl
fenkolia
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
sormisuolaa
3 rkl
makeaa chilikastiketta
1 kpl
appelsiinia
Pese fenkolit huolellisesti ja lohko ne pituussuunnassa. Huuhdo tarvittaessa multa pois lohkoista.
Paista fenkolilohkoihin öljyssä kaunis paistopinta ja ripottele päälle suolaa. Valuta fenkoleille chilikastike. Lisää joukkoon appelsiinin kuoriraaste ja mehu.
Anna fenkolilohkojen hautua napakan pehmeiksi noin 15 minuuttia. Tarjoile chili-appelsiinifenkolit halutessasi salaatinlehdellä ja valuta siirappimaista haudutuslientä kastikkeeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat