Maku

Cappuccino torvisienistä

35 min
3
0

Cappuccino torvisienistä

GL
KA
MU
0
3
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Nina Kellokoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 lmustatorvisieniä
  • 1 rklvoita
  • 1 kplsipulia (salotti)
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 7 dlvettä
  • 1 tlhunajaa
  • 1 tlvalkoviinietikkaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Maitovaahto

  • 2 dlrasvatonta maitoa

Koristeluun

  • 1 kpllehtiselleriä (varsi)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Puhdista sienet ja kumoa ne kuivalle pannulle. Haihduta sienistä neste ja kaada sienet kattilaan. Lisää joukkoon voinokare ja hienonnettu sipuli. Anna sipulin pehmetä raukeaksi ja murenna joukkoon liemikuutio ja lisää vesi. Anna keiton kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia.

Soseuta keitto tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Mausta keitto hunajalla, valkoviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Kuumenna keitto uudelleen.

Kuumenna toisessa kattilassa rasvaton maito ja vaahdota esimerkiksi sauvasekoittimella. Kaada sienikeitto annoslaseihin ja annostele päälle maitovaahtoa.

Somista torvisienicappuccinot sellerillä. Tarjoa cappuccinot heti.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä