


Uunin kautta
Broileripelti ja chilivoi – rapealla chilitahnalla maustettu voi viimeistelee yhden pellin arkiruoan
30 min
Kun kasvikset paahtaa, niiden sokerit nousevat pintaan, jolloin kasvikset karamellisoituvat ja saavat lisää makua. Paahdon päätteeksi ruoka viimeistellään voista ja trendikkäästä rapeasta chiliöljystä sekoitetulla maustetahnalla.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 rs (600 g)
marinoituja broilerin paistileikkeitä
1–2 (350 g)
bataattia
2
porkkanaa
1 (400 g)
munakoiso
1
sipuli
1
punainen paprika
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamicoa
2 rkl
hunajaa
2 tl
suolaa
Rapea chilivoi
50 g
pehmeää voita
1 rkl
rapeaa chiliä öljyssä
Kasvis-broileripelti ja chilivoi – ohje:
- Ota paistileikkeet ja voi huoneenlämpöön. Kuori bataatti ja porkkanat, leikkaa reilunkokoisiksi paloiksi. Pese munakoiso ja leikkaa paloiksi. Kuori sipuli, leikkaa lohkoiksi. Pese paprika, halkaise ja poista kanta ja siemenkota, leikkaa pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita öljy, balsamico, hunaja ja suola kulhossa.
- Levitä kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle öljyseos, ja kääntele sekaisin. Lisää kasvisten joukkoon broilerin paistileikkeet.
- Paahda uunin keskitasolla 225 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita voi ja rapea chiliöljy kulhossa. Nostele chilivoinokareita kuumien kasvisten päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat