Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broilerinmaksapatee

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
14.1.2006
Reseptin ainekset
1 annosta
1 kpl
punasipulia
150 g
voita
1 rkl
tuoretta timjamia (silputtuna)
1/2 tl
muskottipähkinää
1 rkl
tuoretta korianteria
1/2 tl
valkopippuria
1/4 tl
neilikkaa
300 g
broilerinmaksaa
3 rkl
konjakkia
2 tl
suolaa (meri)
1/4 tl
mustapippuria
Pinnalle
75 g
voita

Kuori ja silppua sipuli. Sulata ruokalusikallinen voita pannulla ja kuullota siinä sipulisilppu. Mausta timjamilla sekä jauhetuilla kuivamausteilla.

Lisää pannulle loput voista ja talouspaperiin kuivatut maksat. Ruskista maksat juuri ja juuri kypsiksi.

Lorauta sekaan puolet konjakista. Kumoa maksat tehosekoittimen kulhoon ja kaavi pannulta mukaan kaikki muutkin ainekset, anna koneen käydä kunnes saat tasaisen tahnan.

Mausta merisuolalla, mustapippurilla ja jäljellä olevalla konjakilla. Sekoita ja tarkista maku.

Kaada seos pateevuokaan ja valuta kanneksi sulatettua voita, anna hyytyä jääkaapissa puoli tuntia. Säilytä broilerinmaksapateeta jääkaapissa, mutta nosta herkku huoneenlämpöön 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt