Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broilerimureke

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Broilerimureke saa makua ja täyteläisyyttä päärynä-sinihomejuustotäytteestä! Herkullisen kanamurekkeen seuraksi valmistuvat uuniporkkanat kätevästi samalla pellillä.

11.4.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
broilerin jauhelihaa
1 kpl
munaa
1 1/2 dl
jogurtti, maustamaton, a+, rasva 2,5 %, vähälaktoosinen
1/2 dl
korppujauhoja
2 rkl
sinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Täyte
1 kpl
päärynää
100 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murennettuna)
3 rkl
persiljaa (silputtuna)
Lisäksi
500 g
porkkanaa
2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rakuunaa (kuivattua)

Valmista broilerimureke ja uuniporkkanat näin:

Sekoita murekeainekset tasaiseksi massaksi. Levitä seos parin sentin paksuiseksi levyksi (20 x 30 cm) öljytylle leivinpaperille, uunipellille.

Kuori ja kuutioi päärynät. Levitä kuutiot, murennettu homejuusto ja persiljasilppu murekelevylle.

Käännä murekkeen reunat ylös niin, että täyte peittyy. Ummista murekkeen päät kostutetuin käsin.

Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Kuori ja suikaloi porkkanat ohuiksi tikuiksi. Levitä porkkanat murekkeen ympärille, mausta ne öljyllä, suolalla ja rakuunalla.

Nosta uunilämpö 200 asteeseen, jatka kypsentämistä 15–20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat hieman pehmenneet.

Tarjoa broilerimureke ja porkkanat kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt