3,5(8)
Broilerikulho
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
30 min
Broilerikulho on ravitseva ja monipuolinen ruoka, johon voi käyttää kaikkia jääkaapista löytyviä kasviksia ja edellisenä päivänä kypsennettyä broileria. Kulhoon sopivat myös kaikenlaiset hedelmät. Viimeistele annokset paahdetuilla pähkinöillä.
15.5.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 dlriisi-moniviljaseosta
2 dlpakastepapuja tai -herneitä
3-4kypsää broilerin koipireittä
1 rklrypsiöljyä
1/2 keräärapeaa salaattia
1/2kurkkua
1/2 paprikaa
150 gviinirypäleitä
Kastike
1 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
1/2 rklseesamiöljyä
1limetin mehu
1 tlhunajaa
1/4 tlmustapippuria
Pinnalle
2 rkl paahdettuja pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta

Broilerikulho valmistuu näin:

  1. Kypsennä riisiseos ja edamamepavut pakkausten ohjeen mukaan.
  2. Puolita broilerin kypsät koipireidet ja kuumenna palat öljyssä paistinpannulla.
  3. Suikaloi salaatti. Viipaloi kurkku, suikaloi paprika. Puolita viinirypäleet.
  4. Mausta lämmin kanaliemi öljyllä, limetillä, hunajalla pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  5. Kokoa annokset. Pane kulhojen pohjalle salaattia ja riisiseosta. Jaa päälle pavut, viinirypäleet ja tuorekasvikset. Lisää päällimmäiseksi paloiteltu broileri. Kostuta annokset kastikkeella.
  6. Lisää halutessasi annosten pinnalle pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo