Maku

Broilerikulho

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
Broilerikulho on ravitseva ja monipuolinen ruoka, johon voi käyttää kaikkia jääkaapista löytyviä kasviksia ja edellisenä päivänä kypsennettyä broileria. Kulhoon sopivat myös kaikenlaiset hedelmät. Viimeistele annokset paahdetuilla pähkinöillä.
GL
LA
MA
MU
3.5
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

  • 1 1/2 dlriisi-moniviljaseosta
  • 2 dlpakastepapuja tai -herneitä
  • 3-4kypsää broilerin koipireittä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 keräärapeaa salaattia
  • 1/2kurkkua
  • 1/2 paprikaa
  • 150 gviinirypäleitä

Kastike

  • 1 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
  • 1/2 rklseesamiöljyä
  • 1limetin mehu
  • 1 tlhunajaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Pinnalle

  • 2 rkl paahdettuja pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta
Tulosta

Broilerikulho valmistuu näin:

  1. Kypsennä riisiseos ja edamamepavut pakkausten ohjeen mukaan.
  2. Puolita broilerin kypsät koipireidet ja kuumenna palat öljyssä paistinpannulla.
  3. Suikaloi salaatti. Viipaloi kurkku, suikaloi paprika. Puolita viinirypäleet.
  4. Mausta lämmin kanaliemi öljyllä, limetillä, hunajalla pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  5. Kokoa annokset. Pane kulhojen pohjalle salaattia ja riisiseosta. Jaa päälle pavut, viinirypäleet ja tuorekasvikset. Lisää päällimmäiseksi paloiteltu broileri. Kostuta annokset kastikkeella.
  6. Lisää halutessasi annosten pinnalle pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta.
MITÄ PIDIT?
3.5
Kommentoi »