


Broilerikulho
30 min
Broilerikulho on ravitseva ja monipuolinen ruoka, johon voi käyttää kaikkia jääkaapista löytyviä kasviksia ja edellisenä päivänä kypsennettyä broileria. Kulhoon sopivat myös kaikenlaiset hedelmät. Viimeistele annokset paahdetuilla pähkinöillä.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 dl
riisi-moniviljaseosta
2 dl
pakastepapuja tai -herneitä
3-4
kypsää broilerin koipireittä
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 kerää
rapeaa salaattia
1/2
kurkkua
1/2
paprikaa
150 g
viinirypäleitä
Kastike
1 dl
broilerin kypsennyslientä tai kanalientä
1/2 rkl
seesamiöljyä
1
limetin mehu
1 tl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
Pinnalle
2 rkl
paahdettuja pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta
Broilerikulho valmistuu näin:
- Kypsennä riisiseos ja edamamepavut pakkausten ohjeen mukaan.
- Puolita broilerin kypsät koipireidet ja kuumenna palat öljyssä paistinpannulla.
- Suikaloi salaatti. Viipaloi kurkku, suikaloi paprika. Puolita viinirypäleet.
- Mausta lämmin kanaliemi öljyllä, limetillä, hunajalla pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
- Kokoa annokset. Pane kulhojen pohjalle salaattia ja riisiseosta. Jaa päälle pavut, viinirypäleet ja tuorekasvikset. Lisää päällimmäiseksi paloiteltu broileri. Kostuta annokset kastikkeella.
- Lisää halutessasi annosten pinnalle pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat