Broilerikulho
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Broilerikulho on ravitseva ja monipuolinen ruoka, johon voi käyttää kaikkia jääkaapista löytyviä kasviksia ja edellisenä päivänä kypsennettyä broileria. Kulhoon sopivat myös kaikenlaiset hedelmät. Viimeistele annokset paahdetuilla pähkinöillä.
GL
LA
MA
MU
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.5.2018

Broilerikulho
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 1/2 dlriisi-moniviljaseosta
- 2 dlpakastepapuja tai -herneitä
- 3-4kypsää broilerin koipireittä
- 1 rklrypsiöljyä
- 1/2 keräärapeaa salaattia
- 1/2kurkkua
- 1/2 paprikaa
- 150 gviinirypäleitä
Kastike
- 1 dlbroilerin kypsennyslientä tai kanalientä
- 1/2 rklseesamiöljyä
- 1limetin mehu
- 1 tlhunajaa
- 1/4 tlmustapippuria
Pinnalle
- 2 rkl paahdettuja pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta
Broilerikulho valmistuu näin:
- Kypsennä riisiseos ja edamamepavut pakkausten ohjeen mukaan.
- Puolita broilerin kypsät koipireidet ja kuumenna palat öljyssä paistinpannulla.
- Suikaloi salaatti. Viipaloi kurkku, suikaloi paprika. Puolita viinirypäleet.
- Mausta lämmin kanaliemi öljyllä, limetillä, hunajalla pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
- Kokoa annokset. Pane kulhojen pohjalle salaattia ja riisiseosta. Jaa päälle pavut, viinirypäleet ja tuorekasvikset. Lisää päällimmäiseksi paloiteltu broileri. Kostuta annokset kastikkeella.
- Lisää halutessasi annosten pinnalle pähkinöitä tai papu-pähkinäsekoitusta.

Uunissa paahdetut koipireidet – ota haltuun täydellinen perusohje
Maku

Sushikulho eli sushi bowl – sushin raikkaat maut ilman käärimistä!
Maku

Kvinoa-kasviskulho
Maku

Kasviskulho
Maku

Grillimaissi-fetakulho
Maku

Kuha-nuudelikulho
Maku

Uusi arkiruokasuosikkisi on tässä! Mausta jauheliha aasialaisittain ja kokoa korealaiset kulhot
Kotivinkki

Poke bowl – lohta, riisiä ja kasviksia herkullisessa kulhomuodossa
Maku