Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileria normandilaisittain

30 min
6.11.2010
Reseptin ainekset
8 annosta
1000 g
broilerin koipi-reisiä
3 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Lisäksi
1 kpl
omenaa
1 kpl
punasalaattia eli punasikuria
50 g
tatteja
1 1/2 dl
kuivaa siideriä (omena)
2 1/2 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria

Kuivaa koipipalat talouspaperilla ja mausta niiden pinta myös nahan alta suolalla ja pippurilla. Sulata paistinpannulla margariinia ja paista koipipaloja pannulla noin 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Nosta koipipalat uunivuokaan ja pane uuniin 175 asteeseen noin 20 minuutiksi tai kunnes palat ovat kypsiä, eli niitä pistettäessä sisältä valuva neste on kirkasta. Irrottele sikurin lehdet toisistaan ja huuhdo lehdet. Keitä lehtiä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja kumoa valumaan siivilään. Kuori ja suikaloi omena ja paista paloja pannulla margariinissa pari minuuttia. Nosta sivuun. Pane pannulle nokare margariinia ja pienityt sienet ja paista ne kypsiksi. Lisää pannulle omenapalat, sikurin lehdet, kypsät broileripalat, neste ja ranskankerma. Kuumenna sekoittaen vielä noin 3–4 minuuttia. Maista, mausta makusi mukaan suolalla ja valkopippurilla ja nosta tarjolle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt