Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileria cordon bleu

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Tuhti, juustolla ja kinkulla täytetty cordon bleu valmistuu perinteisesti vasikanpaistista, mutta herkkuleike onnistuu myös broilerinfileestä.

Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
maustamattomia broilerinfileitä (4 kpl)
40 g
ilmakuivattua kinkkua (4 viipaletta)
4 kpl
juustoa (rasvaa 25-35 %) (viipaletta, maukasta juustoa, esim. Vilho tai SavuHilma)
1/2 tl
sormisuolaa
1/4 tl
valkopippuria
Paistamiseen
3 rkl
voita
Leivittämiseen
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 kpl
munaa
1 dl
korppujauhoja

Tee paksuista maustamattomista broilerinfileistä perhosleikkeitä. Viillä fileet auki kuin leikkaisit ne kahdeksi ohueksi pihviksi, mutta älä leikkaa loppuun asti.

Nuiji leikkeet ohuiksi kelmun alla. Laita taskuihin leikkeenkokoiset kinkkuviipaleet ja juustosiivut, mausta suolalla ja pippurilla.

Voitele pihvin reunat munalla ja taita tasku kiinni.

Kääntele leikkeet vehnäjauhoissa, vatkatussa munassa ja korppujauhoissa. Sulje tasku hammastikulla, ettei juusto valu pois paistaessa.

Paista leikkeet molemmin puolin runsaassa rasvassa, matalalla lämmöllä kypsiksi, noin 15 minuuttia.

Tarjoa cordon bleu -leikkeet kasvisten ja vihreän salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt