4(170)
Borssikeitto lämmittää! Katso tästä ohje maukkaan klassikkokeiton valmistamiseen
Munaton
Gluteeniton
1 h
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 35 min
Borssikeitto valmistuu yksinkertaisista aineksista mutta on sitäkin herkullisempaa. Smetana viimeistelee makunautinnon.
26.10.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
5 annosta
500 gpunajuurta
2 kplporkkanaa
250 gvalkokaalia
1 kplpunasipulia
2 rklrypsiöljyä
10 dllihalientä
1 tltimjamia
1/2 tlrosmariinia
1/2 tlmustapippuria
300 gsaunapalvikinkkua (tai palvikassleria)
1 rklpunaviinietikkaa
Lisäksi
1 dlsmetanaa

Kuori juurekset ja raasta ne karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneessa. Suikaloi kaali ja sipuli.

Kuullota kasvissuikaleet miedolla lämmöllä öljyssä kattilassa tai padassa. Lisää liemi, yrtit ja pippuri.

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin puoli tuntia.

Suikaloi palviliha. Lisää keittoon liha ja etikka. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarkista borssikeiton maku.

Tarjoa borssikeiton smetanan ja ruisleivän kanssa.

18 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.