Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kevyempi versio

Avolasagne valmistuu helposti ilman uunia: lado härkiskastike, lasagnelevyt ja revitty juusto kerroksittain

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Avolasagne kootaan latomalla lautaselle kerroksittain tuorelasagnelevyjä, härkiskastiketta ja burrataa. Basilika ja kirsikkatomaatit viimeistelevät kokonaisuuden. Uunia ei tarvita ja juustokastikkeen keittämisen voit unohtaa!

23.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g (6kpl)
tuorelasagnelevyjä
250 g
härkistä (esim. umami)
1 tlk (400 g)
pastakastiketta
250 g
kirsikkatomaatteja
2 pkt (à 125g)
burratajuustoa
1/2 rku
basilikaa
2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
sormisuolaa

Avolasagne – ohje:

  1. Murustele härkis paistinpannulle ja paista muutama minuutti. Lisää pastakastike ja anna hautua hetki.
  2. Viipaloi kirsikkatomaatit.
  3. Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolalla sekä oliiviöljyllä.
  4. Leikkaa lasagnelevyt puoliksi ja keitä niitä noin 3 minuutin ajan. Valuta siivilässä.
  5. Nosta kaksi lasagnelevyä lautaselle ja lisää päälle kastiketta. Nosta päälle vielä yksi lasagnelevy.
  6. Revi päälle burratajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Lisää basilikanlehdet ja viimeistele oliiviöljyllä, mustapippurilla ja sormisuolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt