


Arjen lihapulla-pastavuoka – vartissa uuniin!
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Lihapulla-pastavuoka toimii loistavasti kiireisenä arkipäivänä. Pastavuoassa makea chilikastike antaa ryhtiä valmiille lihapyöryköille ja basilika viimeistelee pastan.
Reseptin ainekset
5 annosta
300 g
tagliatellepastaa
suolaa
voita vuoan voiteluun
2 tlk
tomaattimurskaa (á 400 g)
2 dl
vettä
½
basilikaruukku
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
(1–2 rkl
makeaa chilikastiketta)
1 pkt
valmiita lihapyöryköitä (350 g)
Päälle
1 dl
juustoraastetta
1. Kiehauta suolalla maustettua vettä ja keitä spagetti puolikypsäksi, noin 4 minuuttia. Valuta ja kumoa voideltuun uunivuokaan.
3. Pastan kiehuessa kumoa tomaattimurskat kattilaan. Lisää vesi, basilika, suola ja pippuri. Lisää halutessasi chilikastiketta. Kuumenna kiehumispisteeseen ja soseuta sauvasekoittimella. Kumoa kastike pastan päälle vuokaan ja lisää päälle lihapullat.
3. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Viimeistele lihapulla-pastavuoka basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat