Maku

Ankkaa "Waldorf"

0
0

Paistettua ankkaa Waldorfin tyyliin eli sellerin,omenan ja saksanpähkinän säestyksellä. Tämä resepti on suunniteltu yhteistyössä Suomen Kokkimaajoukkueen kapteeni Kristian Vuojärven kanssa.
Tulosta
Kuvat Onko Nälkä?

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplankan rintafilee
  • 2 kplankan nahkaa (rintafileestä)
  • 4 rklrouhittua saksanpähkinää
  • 1 kpljuuriselleriä
  • 5 dlmaitoa
  • 5 dlkuohukermaa
  • 2 tlsuolaa
  • 150 gvoita
  • 12 kplruusukaalia
  • 1 kplomenaa
  • 4 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 rklomenaviinietikkaa
  • ½ kplsitruunan mehu
  • 2 rklsokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0