Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ahvenkääryleet mikrossa

15 min
23.9.2007
Reseptin ainekset
1 annosta
2 kpl
perunaa
100 g
parsakaalia
150 kpl
ahvenia (fileinä)
1/6 tl
suolaa
2 rkl
tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
2 rkl
kapriksia
1 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)

Ahvenkääryleet mikrossa – ohje:

  1. Kuori perunat ja leikkaa ne viipaleiksi. Paloittele parsakaali. Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuusto. Ripottele päälle kaprikset ja tilli. Kietaise fileet rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
  2. Nosta perunaviipaleet limittäin lautaselle ja kypsennä pari minuuttia mikrossa kuvun alla.
  3. Lisää kalarullat, kypsennä 2–3 minuuttia ja nosta parsakaalipalat lautaselle. Kypsennä vielä noin 3 minuuttia kuvun alla. Jos mikrossa ei ole pyörivää alustaa, kääntele lautasta välillä. Käytä 650–750 W:n tehoa. Kokeile kypsyyttä välillä. Nosta lautanen ruokapöytään ja herkuttele juuri valmistuneella ruoalla.
  4. Kun valmistat useamman ahven-mikroannoksen, kypsennä vain kala mikrossa ja perunat ja parsakaali kattilassa keittäen tai höyryttäen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt