Maku

Kuinka teeri kypsennetään?

Kuinka teeri kypsennetään?

Haluaisin kokata teeren rintafileitä pannulla. Kuinka pitkään niitä paistetaan, ja mikä on paras kypsyysaste?
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen

Asiantuntija vastaa:

Ruokatoimittaja Kati Pohjan teeriohje on todella herkullinen ja kokeilemisen arvoinen. Teerifileet paistetaan molemmin puolin voissa paistinpannulla, mikä kunnioittaa raaka-ainetta perinteisen keittämisen sijaan.

Kati suosittelee käyttämään paistomittaria, jotta teeren rintafileet saavat juuri oikean 59 asteen kypsyyden ja pysyvät mehevinä.

Julkaistu: 13.9.2017

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.