Maku

pasta ja pippuri (italialainen)

Mainos

Toivoisin ohjetta pastalle joka vaan keitetään ja maustetaan (?). Jotain erikoista oli siinä tekotavassa. Olen joskus sellaisien lukenut, kuulemma nyt in joka paikassa maailmalla. Löytyykö?

Teksti Uura Hagberg

Asiantuntija vastaa:

Hei Irmeli!

Yksinkertaisen hyvä pasta on Cacio e pepe, joka maustetaan ainoastaan pecorino-juustolla ja rouhitulla mustapippurilla.

Täältä löydät herkullisen Cacio e pepe -ohjeen, joka on alkujaan Fanni & Kaneli -blogista.

Hyvän pastan valmistuksessa kannattaa satsata pastan keittämiseen runsaassa vedessä juuri ja juuri kypsäksi. Keittoaika kannattaa kurkata pastapakkauksesta. Ja keiton aikana pastaa voi maistella, että se jää juuri sopivaksi niin, että puruvastus säilyy, eikä pasta mene liian löydäksi.

Onnistuneita kokkaushetkiä!

Julkaistu: 8.9.2017

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös nämä