Villa Lumous ylivoimainen yleisönsuosikki
Rakenna ja remontoi
Villa Lumous ylivoimainen yleisönsuosikki
Atriumkivitalo Villa Lumous korjasi kaikki palkinnot Jyväskylän asuntomessujen yleisöäänestyksessä. Se palkittiin parhaana talona, sisustuksena ja pihana.
8.10.2014
 |
Meidän Talo

Atriumkivitalo Villa Lumous korjasi kaikki palkinnot Jyväskylän asuntomessujen yleisöäänestyksessä. Se palkittiin paitsi parhaana talona, myös parhaana sisustuksena ja pihana.

Forte Kivitalojen Villa Lumous oli ylivoimainen yleisönsuosikki Jyväskylän asuntomessuilla. Hulppea kivitalo voitti kaikki kategoriat. Yleisön mieleen olivat erityisesti talon tilaratkaisut sekä varuste- ja laatutaso. Rakennuttajapariskunta Pirjo ja Raimo Räisänen olivat tietysti mielissään kunnianosoituksista. He ovat  itse olleet mukana suunnittelemassa taloa ja sen sisustusta.

– Hyvään suunnitteluun tarvitaan ruutupaperia, kynä, pyyhekumi ja lasillinen punaviiniä, isäntä naureskeli.

Paras talo -äänestyksessä toinen sija meni YIT:n Maailmanpylväässä sijaitsevalle kerrostalokohteelle, joka on nimetty Drama Queeniksi. Siinä iso parveke ja Milla Alftanin sisustusratkaisut miellyttivät yleisöä.
Kolmanneksi Paras talo -äänestyksessä tuli Kontion moderni hirsitalo Laajaranta, jota yleisö kiitteli hyvistä rakennusmateriaaleista ja valoisuudesta.
Kommentoi »