Meillä kotona -kaupat

Syyhyääkö viherpeukalo? Poimimme malttamattomalle puutarhurille tavarat ja kirjat, jotka helpottavat kevään odotusta – osta tuotteet tästä jutusta

MAINOS
Syyhyääkö viherpeukalo? Poimimme malttamattomalle puutarhurille tavarat ja kirjat, jotka helpottavat kevään odotusta – osta tuotteet tästä jutusta
Jos suunnittelet jo into piukeana omaa keittiöpuutarhaa tai luonnostelet tulevan kesän perennaistutuksia, tämä juttu on sinua varten! Osta puutarhakirjat ja -tavarat nyt omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 19.2.2021

Retiisiä, mangoldia ja avomaankurkkua julisteessa

Oman kasvimaan satoa odotellessa! Cavallinin vihannesjuliste (koko 50 x 70 cm) piristää seinää – ja samalla voit jo suunnitella ensi kesän kasvimaan antia.

Vihanneksia, kukkia ja yrttejä, yhdessä paketissa

Siintäkö haaveissasi kukkiva ranskalainen keittiöpuutarha, potager? Ehkä olisi aika perustaa sellainen! Tämä kirja tarjoaa ohjeita ja inspiraatiota aiheeseen.

Kannu, joka lupaa vihreää kevättä

Tämä kannu kestää! Korkealaatuisen, metallisen kastelukannun (vetoisuus 4 litraa) valmistaja on brittiläinen Haws, joka on tehnyt kastelukannuja jo vuodesta 1886 lähtien.

Puutarharakkautta ilmassa (ja kortissa)

Kiitos yhteisistä puutarhahetkistä rakas kanssapuutarhuri! Quiren kaksiosainen kortti (koko 11,5 x 16,2 cm) sisältää kirjekuoren.

Versotuspakkaus auttaa, kun et malta enää odottaa

Sinapin, sarviapilan tai retiisin versoja leivän päälle tai salaatteihin? Tämä on kätevä aloituspakkaus versotuksen aloittamiseen kotioloissa. Pakkaus sisältää luomusiemenpussin, kookoskuitua, maatuvat kasvatuslaatikot – ja tietenkin hyvät käyttöohjeet.

Rauhoita mieli värityskirjan parissa

Ruusuja, orvokkeja, tulppaaneja... Puutarhasesonkia odotellessa voi värittää kukkasia. Aikuisten värityskirjan värittäminen on lähes yhtä zeniä puuhaa kuin puutarhassa puuhastelu!

Porkkanoita – vai sittenkin parsaa tai maissia?

Jos perinteiselle kasvimaalle ei ole tilaa tai sellainen ei yksinkertaisesti ole sinua varten, perusta lavatarha. Tämä kirja auttaa alkuun ja innostaa konkarinkin kokeilemaan uutta.

Anna puutarhahaaveille siivet (ja konkreettinen vihko)

Joko sinulla on oma puutarhavihko, johon voi merkitä ylös haaveita? Vihkon sivuilta on helppoa myös tarkistaa, mitä kaikkea sitä on tullut istutettua ja mitä mistäkin kohdasta pitäisi nousta. 48-sivuisen puutarhavihkon (koko 9 x 12 cm) sivuille mahtuu suunnittelemaan istutuksen jos toisenkin.

Lastenlaulut raikuvat puutarhassa

Ilahduta pientä puutarha-apuria ja osta hänelle laulukirja. Pikku Papu hoitaa puutarhaa ja keksii hauskoja runoja, joissa seikkailevat puutarhan pienet asukkaat: leppäkertut, hyttyset, etanat, muurahaiset ja kastemadot. Mukana tulee CD.

Ilahduta Tove Janssonin puutarhanäkemyksillä

Palmujen viileää varjoa kevättalveen! Kotimaista, kaksiosaista korttia (koko 10,5 x 14,8 cm) koristaa Tove Janssonin maalaama teos Puutarha vuodelta 1943. Mukana tulee kirjekuori.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »