Veronica Verho oppi epäonnistumisestaan ja nauttii hetkistä kotona: ”Olen sairaan hyvä laiskottelija”
Ihmiset
Veronica Verho oppi epäonnistumisestaan ja nauttii hetkistä kotona: ”Olen sairaan hyvä laiskottelija”
Juontaja Veronica Verho sai kotona kultaköynnöksensä virkistymään rakastavalla hoivalla. Äidiltään hän sai tietää merkittävän asian onnistumisesta. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät arjesta parasta.
25.11.2022
 |
Kotivinkki

Paras paikka kotona

Istuskelen usein divaanisohvan vasemmassa nurkassa ihailemassa ikkunanpieltä kiipeävää kultaköynnöstä, joka näyttää juuri nyt upealta. Vielä jonkin aika sitten se voi huonosti, mutta rakkaudellisella hoivalla ja säännöllisellä kastelulla sain sen virkistymään. Jos olemme pois kotoa pitkään, lasinen kastelupallo hoitaa kastelun automaattisesti.

Paras hetki

Mikään ei ole niin ihanaa kuin herätä sunnuntaiaamun rauhaan siistissä kodissa, johon aurinko paistaa. Asumme Helsingin keskustassa ensimmäisessä kerroksessa. Meille paistaa aurinko ainoastaan aamupäivisin ja silloinkin vain heijastuksena vastapäisen talon ikkunoista.

Paras epäonnistuminen

Jossain vaiheessa tein vähän liikaa töitä, ja ympäriltä unohtui kaikki muu, ystävät ja perheenjäsenet. Se opetti, enkä tee niin enää toiste.

Paras neuvo

Kun olin lapsi, äitini toitotti minulle, että jos ajattelet epäonnistuvasi, niin myös todennäköisesti epäonnistut. Jos taas todella haluat onnistua, sinun täytyy ensin nähdä onnistuvasi. Ensin mielikuvaharjoitus, ja sitten vasta suoritus.

Paras tapa rentoutua

Olen sairaan hyvä laiskottelemaan. Kesällä menen ulos nurmelle makoilemaan. Syksyllä sytytän kynttilöitä, tilaan noutoruokaa ja käperryn kullan kainaloon tai otan Matti-koiran kainalooni.

Parasta Suomessa

En ole missään muualla saanut reissussa sellaista fiilistä kuin Suomessa, että lähdit sitten ajamaan mihin tahansa, voit pysähtyä uimaan missä vain. Suomi todella on tuhansien järvien maa.

Paras ystävä

Arvostan ystävissäni eniten sitä, että vaikka emme olisi puhuneet vuoteen, emme ole siitä vihaisia, vaan juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi.

Paras liikuntamuoto

Kävin yhdessä vaiheessa paljon seinäkiipeilemässä. Lajissa voi haastaa itsensä monella tavalla ja valita tason kykyjen ja voimien mukaan. Seinästä ylhäällä irti päästäminen on aina yhtä jännittävää.

Paras...

Ruoka: Lehtikaalipasta

Juoma: Vesi

Maku: Kaikki maailman karkit

Tuoksu: Vastaleikattu nurmi

Matkakohde: Turku

Kulkupeli: Oma auto

Kännykkäsovellus: Oura-appi

Keittiöväline: Mortteli

Kirja: Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjat

Elokuva: Muumit Rivieralla

TV-ohjelma: Love Island UK

Vaate: Puolison t-paidat

Kosmetiikkatuote: Poskipuna

Musiikki: Jazz

Biisi: Grönalund

Artisti: Ellinoora

Ravintola: Hügge Turussa

Herkku: Britakakku

Kahvila: Relove

Kaupunki: Inari

Vuodenaika: Kesä

Huonekalu: Parisänky

Kasvi: Kultaköynnös

Aamupala: Avokadovoilevät

Jälkiruoka: Isän tekemä mutakakku

Radiokanava SuomiRäp.

Kommentoi »