Meillä kotona -kaupat

Ilahduta koulunsa päättävää nuorta valmistujaislahjalla, joka jättää muiston tärkeästä päivästä – katso 10 ideaa ja klikkaa ostoksille

MAINOS
Ilahduta koulunsa päättävää nuorta valmistujaislahjalla, joka jättää muiston tärkeästä päivästä – katso 10 ideaa ja klikkaa ostoksille
Valmistujaislahja ilahduttaa aina, vaikka juhlallisuudet jäisivätkin väliin. Toimme lahjakaupan luoksesi, jotta ostokset sujuisivat mutkattomasti myös kotoa käsin.
Kuvat valmistajat

Valmistujaislahja: 10 ideaa nuorelle

1. Koru, joka muistetaan

Suomalaisissa maatiaiskanoissa on sitä jotakin. Käsityönä valmistetut höyhenkorvakorut pakataan kauniiseen rasiaan. Koukut ovat nikkelitöntä korumetallia. Tästä ihana lahja juurevalle sankarille!

2. Kukkakeinu

Keramiikkaa ja puuhelmiä yhdistävä amppeli keinuttaa viherkasvia kesästä toiseen. Trendikäs vihersisustaminen kiinnostaa nyt monia, joten olisiko tämä lahja oikea juuri sinun nuorellesi?

3. Keittiön tähdelle

Nuoret ovat joko jo omillaan tai ainakin matkalla kohti itsenäistä aikuisuutta. Jos haluat hankkia käytännöllisen lahjan, lautaspino on yksi kärkiehdokkaamme.

4. Todellista viisautta

Muumit sanovat sen parhaiten! Vaikka koulun päättymisen kohdalla moni kokee olevansa viisaimmillaan, saattaa olla, että jokunen hyvä ajatus elämästä, seikkailusta ja rohkeudesta on vielä pohtimatta.

5. Matkalla huipulle

Tuleepa nuoresta sitten huippukokki tai ihan tavallinen kotiruoan rakastaja, välineiden on oltava kunnossa. Ajattelepa, jos hän joka kerta kastikkeita hämmentäessään muistaa sinut ja antamasi laadukkaan lahjan!

6. Terveisiä sydämestä

Kirja on aina hyvä lahja! Kirsi Kunnaksen iki-ihanat runot istuvat täydellisesti elämän eri käännekohtiin. Herkkään, tuttavalliseen ja aitoon tyyliin kirjoitetut säkeet osuvat suoraan sydämeen.

7. Tästä se lähtee!

Nimittäin ikioma lento, hyppy uuteen, tuntemattomaan tulevaisuuteen! Tästä lähtee myös oman kodin sisustus, joten upea julistetaide on kiva lahjaidea. Hyppäävä valas on myös upea aihe.

8. Lämmöllä sinulle

Luonnonkumipohjaiset villahuopakengät ovat suomalaista villaa ja Suomessa valmistetut. Kanervanpunaisen värin lisäksi kenkiä saa myös vaaleanharmaina. Kengät sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön, ja kokoja löytyy laidasta laitaan.

9. Kuin halaus

Voisiko kaunis torkkupeitto rakkaan nuoren harteilla olla vähän kuin kaukaa lähetetty onnitteluhalaus? Ylellisen pehmeä merinovillasta ja villasta valmistettu peitto sopii hillityn värinsä puolesta moneen tyyliin.

10. Oraakkeli

Mitä ikinä nuori aprikoikin, tästä kirjasta saa siihen vastauksen. Kun hän lausuu kysymyksen ääneen tai hiljaa itsekseen ja selailee sen jälkeen kirjan sivuja, huomaa hän kohta sormensa osuvan oikeaan sivuun. Sivun avatessaan hän löytää vastauksen. Kirjassa on siis mukana myös annos leikkimieltä.

Panosta myös pakettiin...

Vaikka lahja olisi täydellinen, kaunis paketti tekee siitä vieläkin ihanamman. Tilaa suloiset paperirullat tästä, sillä näitä kannattaa olla aina myös varastossa.

... ja viimeistele kortilla

Paketin päälle tarvitaan vielä kortti, joka täytetään kauniilla sanoilla, yhteisillä muistoilla lapsuudesta ja opintieltä, kommelluksilla sekä iloisilla toivotuksilla. Onnea, rakas nuori!

Kiinnostuitko tuotteista? Tilaa ne omaksesi Meillä kotona -kaupoista! Täältä löydät lisää tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista.

Julkaistu: 13.5.2020
Kommentoi »