Mitä valmistujaislahjaksi koulunsa päättävälle nuorelle? 10 ideaa, joista riittää hänelle iloa pitkään
Mainos
Mitä valmistujaislahjaksi koulunsa päättävälle nuorelle? 10 ideaa, joista riittää hänelle iloa pitkään
Valmistujaislahja ilahduttaa koulutiensä päättävää nuorta tärkeänä päivänä. Toimme lahjakaupan luoksesi, jotta ostokset sujuisivat mutkattomasti myös kotoa käsin – kurkkaa tuotepoiminnat ja hanki parhaat paketit helposti suoraan jutusta.
Julkaistu 19.5.2023
Meillä kotona -kaupat

Valmistujaislahja – 10 ideaa

Pellavainen pussilakanasetti antaa kauniit unet vuosiksi

Ylellinen, pellavasta valmistettu pussilakanasetti on valmistujaislahjojen aatelia. Pellava tuntuu ihoa vasten aina sopivalta: talvella lämpimältä ja kesällä viileältä. Xeralivingin kauniilla nappiyksityiskohdilla viimeistelty Carla-pussilakana näyttää tyylikkäältä myös ilman päiväpeittoa.

Käsistään taitava nuori arvostaa DIY-pakettia

Kotivinkin Kitty-käsityöboksi on ihana lahja, josta nuori saa virkattua itselleen kauniin Asteri-käsilaukun. Boksissa on mukana kaikki tarvittava laukun viimeistelyyn, joten itse tehdyn veskan voi heittää heti olalle! Jos virkkaus ei ole hänelle vielä tuttua, eipä hätää – käsityöpakettiin sisältyy helppolukuiset ohjeet.

Viisauksia julisteen muodossa

Kun koko maailma on auki, mukaan matkalle tarvitsee muutaman viisaan neuvon. Come to Finlandin Raitis ja reilu -juliste nostaa vastavalmistuneen huulille takuuvarman hymyn. Nappaa pakettiin mukaan myös Come to Finlandin julistelista, jolla juliste on helppo ripustaa seinälle ilman kehyksiä.

Rusetti kaulassa maailmalle

Design Paletin luomupellavainen Juhannustaika-juhlarusetti viimeistelee asukokonaisuuden. Juhlava asuste muistuttaa tärkeästä päivästä vielä pitkään. Lahja on uniikki, sillä jokaisessa rusetissa on yksilöllinen Juhannustaika-kuosin kuviointi.

Karhun kanssa painii lyön

Moni nuori muuttaa omaan kotiin valmistumisen jälkeen, joten sisustustavarat ovat toivottuja lahjoja. Design Paletin Otavan otso -tuotteet ovat rouhean tyylikkäitä ja sopivat moneen makuun. Keittiöpyyhe, sohvatyyny ja tarjotin ovat kukin tärkeä osa kodin sisustusta ja arkea.

Alkusysäys taidekokoelmalle

Plywood Printin koivuvanerijulisteet ovat oivallinen lahja taiteesta ja sisustamisesta kiinnostuneelle nuorelle. Ohuet, vain 1 millimetrin paksuiset vanerijulisteet voi ripustaa seinälle ilman reikien tekemistä, joten teoksilla on helppo tuoda omaa persoonallisuutta vuokra-asuntoonkin.

Nuorena leikkaa

Kunnon välineillä ruoanlaitto on hauskempaa ja turvallisempaa! HEIROLin jykevä kokkiveitsi on valmistettu saksalaisesta veitsiteräksestä, joten tästä käytännöllisestä lahjasta innostuvat niin kokiksi kuin insinööriksikin tähtäävät nuoret.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »