Meillä kotona -kaupat

Mitä valmistujaislahjaksi koulunsa päättävälle nuorelle? Tässä 10 ideaa, joista riittää hänelle iloa pitkään

MAINOS
Mitä valmistujaislahjaksi koulunsa päättävälle nuorelle? Tässä 10 ideaa, joista riittää hänelle iloa pitkään
Valmistujaislahja ilahduttaa koulutiensä päättävää nuorta tärkeänä päivänä. Toimme lahjakaupan luoksesi, jotta ostokset sujuisivat mutkattomasti myös kotoa käsin – kurkkaa tuotepoiminnat ja hanki parhaat paketit helposti suoraan jutusta.
Julkaistu: 13.5.2022

Valmistujaislahja – 10 ideaa

Pellavainen pussilakanasetti antaa kauniit unet vuosiksi

Ylellinen, pellavasta valmistettu pussilakanasetti on valmistujaislahjojen aatelia. Pellava tuntuu ihoa vasten aina sopivalta: talvella lämpimältä ja kesällä viileältä. HAIKUAn hengittävät ja kestävät lakanat on ommeltu Varsinais-Suomessa. Yhden hengen pussilakana on kooltaan noin 150 x 200 senttiä ja tyynyliina noin 50 x 60 senttiä. Saatavilla on useita värejä – valitse haluamasi vaihtoehto pudotusvalikosta ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin.

Käsistään taitava nuori arvostaa DIY-pakettia

Kaarna Knottingin käsityöboksi on ihana lahja, josta nuori saa solmeiltua korviinsa kolmet itse tehdyt makramee-korvakorut: yhdet juhlaan, yhdet arkeen ja yhdet lomalle. Jos makramee-sidonta ei ole hänelle vielä tuttua, eipä hätää – boksin mukana tulee helpot ohjeet.

Viisauksia julisteen muodossa

Kun koko maailma on auki, mukaan matkalle tarvitsee muutaman viisaan neuvon. Come to Finlandin Raitis ja reilu -juliste nostaa vastavalmistuneen huulille takuuvarman hymyn. Nappaa pakettiin mukaan myös Come to Finlandin julistelista, jolla juliste on helppo ripustaa seinälle ilman kehyksiä.

Rusetti kaulassa maailmalle

Design Paletin luomupellavainen Juhannustaika-juhlarusetti viimeistelee asukokonaisuuden. Juhlava asuste muistuttaa tärkeästä päivästä vielä pitkään. Lahja on uniikki, sillä jokaisessa rusetissa on yksilöllinen Juhannustaika-kuosin kuviointi.

Karhun kanssa painii lyön

Moni nuori muuttaa omaan kotiin valmistumisen jälkeen, joten sisustustavarat ovat toivottuja lahjoja. Design Paletin Otavan otso -tuotteet ovat rouhean tyylikkäitä ja sopivat moneen makuun. Keittiöpyyhe, sohvatyyny ja tarjotin ovat kukin tärkeä osa kodin sisustusta ja arkea.

Rottinkikori moneen tarpeeseen

Trendikäs rottinki ilahduttaa jokaista nuorta. Kierre-säilytyskori hilloaa pyykit, lankakerät tai harrastusvälineet. Parolan Rottingin tuotteet on valmistettu Suomessa.

Koriste nuorelle, joka arvostaa ajatonta kauneutta

Jenna Tommilan suunnittelema Lumitähti-koriste on valmistettu vitroposliinista. Se sopii modernin ulkonäkönsä vuoksi kodin koristeeksi läpi vuoden ja säilyy muistona tärkeästä päivästä läpi elämän. VAJA Finlandin tuotteet valmistetaan Porvoossa.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »