Valkoinen joulukuusi on kuin talven ihmemaasta! Katso ideat valkoisen kuusen koristeluun

Valkoinen joulukuusi on kuin talven ihmemaasta! Katso ideat valkoisen kuusen koristeluun
Valkoinen joulukuusi tuo valoa kotiin. Tekokuusi sopii allergiselle eikä varise, pistele tai vaadi kastelua. Valitsetko perinteisen, hupsuttelevan vai pöydällä pidettävän mallin?
Julkaistu: 12.11.2018

Valkoinen joulukuusi pukeutuu punaiseen

Tässä kodissa näyttävästi valaistu valkoinen joulukuusi on puettu punaiseen ja vihreään. Sama värit toistuvat sekä kuusessa että ikkunoiden suurissa joulupallokransseissa.

Punainen ja valkoinen ovat klassiset jouluvärit.

Jos et halua täysin valkoista kuusta, tekolumella kuusesta saa kauniin valkoisen. Myytävänä on myös valmiiksi lumetettuja tekokuusia. Tätä runsasta kuusta koristavat liput ja Mailegin tontut.

Pastelleja ja höpsötyksiä

Pieni valkoinen joulukuusi ja värikkäät pallot sopivat lastenhuoneen jouluntuojiksi.

Mikä kitch-kuusi! Övereimmät koristeet ovat omiaan valkoisen kuusen kaverina. Kuusi (kork. 180 cm) 49,95 €, Clas Ohlson.

Frozen-kuusi on Disney-fanin unelma. Valkoiseen kuuseen sopivat koristeet, joissa kimmeltelevät pakkastalven värit.

Valkoinen pöytäkuusi katseenvangitsijana

Valkoinen pöytäkuusi on hauska yksityiskohta tyylikkään punavalkoisessa joulutuvassa.

Pöydälle nostetun pikkukuusen valot tuikkivat kauniisti myös ulos ikkunasta. Kuusi ei kaipaa ylleen muuta kuin valkoiset valopallot.

Pieni valkoinen pöytäkuusi on kuulaan talvikattauksen katseenvangitsija.

Vähäeleiset koristukset

Valkoista valkoisella. Yhden sävyn kuusi sopii hillittyyn sisustukseen. Koodin tekokuusi (kork. 210 cm) 139 €, Hobby Hall.

Valkoinen kuusi voi olla kaunis sellaisenaan, vain valot koristuksenaan. Slinga-tekokuusessa on 80 kiinteää led-lamppua, (korkeus 150 cm) 74,95 €, Ellos.

Hyvä kuusi on tiivis, runsas ja kauniin muotoinen. Wasa-kuusi sopii myös ulkokäyttöön, (kork. 180 cm) 319 €, Jotex.

Vinkit tekokuusen hankintaan

  • Jos hankit muovikuusen, osta niin laadukas että käytät sitä parhaassa tapauksessa kymmeniä vuosia. Kanadalaistutkimuksen mukaan tekokuusi on oikeaa kuusta ekologisempi vaihtoehto vasta, kun sitä käytetään yli 20 vuotta. Laadukas kuusi myös näyttää aidommalta.
  • Kiinnitä ostaessa huomiota myös siihen, että jalka on tukeva.
  • Säilytä kuusi huolellisesti, niin se pysyy joulusta toiseen hyvännäköisenä. Voit käyttää kuusen omaa pakkausta, mutta myytävänä on myös tekokuusen säilytykseen tarkoitettuja kasseja.
Kommentoi »