Meillä kotona -kaupat

Uutta ilmettä eteiseen – poimimme tuotteet, joilla teet tilasta entistäkin ihanamman (ja toimivamman!)

MAINOS
Uutta ilmettä eteiseen – poimimme tuotteet, joilla teet tilasta entistäkin ihanamman (ja toimivamman!)
Kukapa ei haaveilisi eteisestä, joka olisi aina kaunis ja järjestyksessä? Poimimme Meillä kotona -kauppojen valikoimista tuotteet, jotka tekevät lähdöistä ja paluista vieläkin mukavampia.
Julkaistu 1.10.2021

6 x uutta ilmettä eteiseen

1. Vilkaisu peiliin ja menoksi!

Peili on eteisen oleellinen kapine. Lähtiessä tekee aina mieli vilkaista, onko hampaan välissä jotain tai pörröttääkö tukka. House Doctorin Loop-peili on helppo ripustaa seinälle. Sen halkaisija on 32 cm.

2. Matto herättää hailakan eteisen henkiin

Matto tuntuu mukavalta jalkojen alla, ja sen ansiosta ihan jokainen hiekanjyvä ei näy lattialla. Onko tyylisi simppeli, runsas vai leikkisä? Valitse sopivin matto täydentämään eteisen tyyliä.

3. Koska ripustuskoukkuja on aina liian vähän

Mazen seinään kiinnitettävä vaatenaulakko tuo eteisen ilmeeseen särmää. Materiaali on jauhemaalattua metallia, ja värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen.

4. Istu penkille ja huilaa hetki

Jos eteiseen suinkin mahtuu, on sinne hyvä sijoittaa istumapaikka. Istuessa on mukava vetää syyssaappaat jalkaan. Broste Copenhagenin rottinkisen penkin pituus on 100 cm, syvyys 35 cm ja korkeus 40 cm.

5. Tapetti tuo kummasti eloa

Kotiin on entistä ihanampi astua sisään, kun seinällä on tapetti ilahduttamassa. Jos haluat pitää eteisen valoisana, älä hanki liian tummasävyistä tapettia. Pihlgren ja Ritolan perinteisten paperitapettien joukosta löytyy se oikea jokaiseen tyyliin ja eteiseen.

6. Kerrankin paikka avaimille

Hübschin metallinen säilytyskaluste (leveys 62 cm, syvyys 16 cm) on erityisen kätevä, sillä saat sujautettua piiloon kaiken eteiseen kertyvän tilpehöörin. Lisäksi siinä on seitsemän koukkua, joihin voi ripustaa vaatteita.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »