Meillä kotona -kaupat

Uusi harrastus tuo iloa arkeen! Opettele neulomaan islantilaisneule, aloita versotus & 4 muuta innostavaa ideaa

MAINOS
Uusi harrastus tuo iloa arkeen! Opettele neulomaan islantilaisneule, aloita versotus & 4 muuta innostavaa ideaa
Kutkuttaako ajatus uuden harrastuksen aloittamisesta tai jonkin taidon oppimisesta? Kokosimme ideat harrasteisiin, jotka onnistuvat kotona – osta tuotteet ja tarvikkeet helposti tästä jutusta.
Julkaistu: 20.1.2021

Uusi harrastus: 6 ideaa

1. Aloita käsityöharrastus helpon piposetin avulla

Syyhyävätkö sormesi neulepuikkoja pyörittämään? Aloita uusi käsityöharrastus Vuonuen kätevän pipon neulontapaketin avulla. Paketti sisältää ohjeet kolmen erilaisen pipon neulomiseen sekä Unelma-hahtuvalangan. Kotimainen hahtuvalanka on karitsanvillaa ja pehmeää kuin pilvi. Voit valita mieleisesi sävyn värjäämättömistä, luonnollisista vaihtoehdoista. Eikö kuulostakin ihanalta? Sitten vain tilaamaan!

Tarvitsetko myös puikot, haluatko tehdä tupsun? Osta lisätarvikkeet tästä!

Pipon neulontapakkaukseen sopivat kuuden millimetrin sukkapuikot ja samankokoiset pyöröpuikot (pituus 40 senttimetriä). Osta Knit Pron laadukkaat, eurooppalaisesta koivusta valmistetut puikot alta.
Ja koska söpö tupsu viimeistelee pipon, osta tästä myös Vuonuen Unelma-tupsulanka. Voit valita luonnollisesti kasvivärein värjätyistä vaihtoehdoista. Paketissa on sopiva määrä lankaa yhteen noin kuusisenttiseen tupsuun, ohjeet ja muut tarvittavat tarvikkeet.

2. Innostavatko islantilaisneuleet? Opettele upeiden neuleiden teko kirjan ohjeiden avulla

Upeat islantilaisneuleet ovat kasvaneet buumiksi, josta on vaikea olla innostumatta. Jos kauniit kuviot ja muhkeat mallit miellyttävät, tämä kirja on ehdottomasti sinua varten. Islantilaisia neuleita -kirja sisältää yksityiskohtaisine ohjeineen 65 perinteistä mallia: naisille, miehille, lapsille ja koko perheen asusteiksi.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

3. Testaa versotusta ja helpota kesäkaipuuta!

Etkö jaksaisi odottaa kesää ja uutta puutarhakautta? Versotus lievittää kaipuuta ja on helppo keino kasvattaa omaa ruokaa nopeasti kotona. Suomalaisen Kiemin kätevä kasvatuspakkaus auttaa alkuun. Paketti sisältää kaiken tarvittavan uuden harrastuksen aloittamiseen: luomusiemenpussin, kookoskuitua kasvualustaksi, maatuvat kasvulaatikot ja käyttöohjeet. Versot valmistuvat lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen viikossa tai parissa.

Ja kun olet laittanut versot itämään, voit alkaa suunnitella ensi kesän viljelmiä

Lavatarhuri-kirjasta löydät ohjeet niin viljelylavojen tekoon kuin eri kasvilajien viljelyyn lavassa. Viljelylavassa voit kasvattaa melkein mitä vain: porkkanoita, parsakaaleja, salaatteja, herneitä – vai mistä sinä haaveilet?

4. Myös lepääminen voi olla harrastus

Mitä jos tänä vuonna opettelisit niinkin perustavanlaatuisen asian kuin lepäämisen taidon? Hanki avuksi joogaopettaja-toimittaja Kirsi Saivosalmen Levon vallankumous -kirja ja sukella restoratiivisen joogan ihmeelliseen maailmaan. Kirjan viesti on yksinkertainen: jokainen voi oppia syvästi elvyttävän lepäämisen taidon. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai himoliikkujan kykyjä – ainoastaan hieman aikaa, rauhaa ja paljon pehmusteita.

5. Innostu vegaanisesta ruoasta

Haluaisitko syödä enemmän kasviksia? Vegaanisen ruoan kokkaaminen ei ole lainkaan vaikeaa, sen todistaa Suomen suosituimman vegaanibloggaajan Elina Innasen Chocochilin arkiruokaa – 30 minuutin vegaanireseptit. Keittokirja koostuu toivotuista, puolen tunnin helpoista vegaanisista arkiresepteistä. Tässä on uuden vuoden värikkäin ja maukkain uusi harrastus!

6. Väritä itsellesi mielenrauhaa

Värittäminen on koukuttavaa – ja rauhoittavaa. Tacticin Kukkia ja kuvioita -värityskirja on tehty aikuiselle, joka innostuu ruusuista, orvokeista, tulppaaneista ja muista kukkasuosikeista. Tartu kynään ja päästä värit valloilleen!

Kynät värityskirjan kaveriksi

Kunnon kynät takaavat värittämisen harmonian. Printworksin laadukkaat puuvärit on pakattu kauniiseen peltirasiaan. Värejä on 24 erilaista.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista. Lue lisää tilauksen tekemisestä, toimituksesta ja muista yksityiskohdista täältä!
Kommentoi »