Unohda valkoiset seinät! Tänä syksynä hullutellaan väreillä
Sisustus
Unohda valkoiset seinät! Tänä syksynä hullutellaan väreillä
Koti näyttää kaikkea muuta kuin kolkolta, kun se saa väriä seiniinsä. Hulluttele useammilla väreillä tai kokeile akvarellimaista pintaa.
23.8.2017
 |
Avotakka

Monikäyttöisellä Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata seinien lisäksi kalusteita, puuta, kaakeleita tai vaikka metallia. Sävyjä on yhteensä 45. Maalipurkki (1l) 35,50 €, Värisilmä.

Älä turhaan arastele tummia sävyjä, sillä ne tasapainottavat tilaa ja mieltä. Paneeliseinässä on Tikkurilan Paneeli-Ässän sävy Mustamarja (3444). Harmaa on Harmony-maalin sävy Kontiainen (L487).

Miksi tyytyisit maalaamaan vain seinät? Maalattu katto tuo tilaan luonnetta ja mielenkiintoa, eikä vaalea sävy madalla tilaa. Katossa on Alcron maalisävy Landsort ja seinässä Chianti.

Trendikäs puolipaneeliseinä syntyy helpoiten maalilla. Vaalea yläosa tekee ilmeestä ryhdikkään ja raikkaan. Kuvan alaosan maalisävy on Farrow & Ballin Blue Ground ja yläosan vaaleanharmaa Ammonite.

Toisiaan seuraavien huoneiden harkitut, heleät värisävyt kehystävät toisiaan kauniisti. Toimiva ratkaisu on valita kaikkiin seiniin joko lämpimiä tai kylmiä sävyjä. Pernille-tuoli ja Wind-nojatuoli Broste Copenhagen.

Luo persoonallinen seinä neutraaleilla sävyillä. Herkkä, akvarellimainen pinta on tehty Tunto Hieno -struktuuripinnoitteen sävyillä Höyhen (F487) ja Deco Gray (1944).

Kahden värin käyttö on näyttävä tehokeino. Värien valinta on helppoa, kun käytät saman värin eri sävyjä. Hyödynnä seinän muotoja. Em Press -pressopannu ja Core-termosmuki Stelton.

1 kommentti