Tuoksukynttilät vievät syysiltojen tunnelman uudelle tasolle – poimimme 8 herkullisinta vaihtoehtoa, jotka hemmottelevat aistejasi

MAINOS
Tuoksukynttilät vievät syysiltojen tunnelman uudelle tasolle – poimimme 8 herkullisinta vaihtoehtoa, jotka hemmottelevat aistejasi
Kynttilät ja tunnelmointi ovat parasta syksyssä! Nämä 8 tuoksukynttilää tuovat kotiin valon lisäksi myös ihania tuoksuja. Hemmottele itseäsi energisoivilla sitrusaromeilla, tummasävyisellä myskillä tai metsäretken raikkaudella. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

8 tuoksukynttilää, jotka haluat sytyttää tänä syksynä

1. Myskiä ja japanilaista sypressiä

Kookosvahakynttilän eksoottinen tuoksu vie mukanaan kauas arjesta. Puristelasipurkissa on kaunis pintakuviointi.

2. Raikasta greippiä

Ekologisesta soijavahasta valmistettu kynttilä palaa vähintään 45 tuntia. Meripihkan värinen lasikuppi hehkuu kauniina, kun poltat kynttilää.

3. Pehmeää vaniljaa

Ruotsalaisen Himlan valmistama tuoksukynttilä on kätevä ottaa mukaan vaikka reissuun, koska sen kannen saa kierrettyä tiiviisti kiinni matkan ajaksi.

4. Pionia ja sammalta

Tyylikäs, koivukantinen kynttiläpurkki sopii mainiosti skandinaavisen sisustustyylin jatkeeksi. Nimeen kätkeytyy myös herttainen viesti.

5. Inkiväärikakkua

Lasikuvun alta paljastuu täydellinen viipale kakkua – eipäs, vaan inkiväärileivonnaisen tuoksuinen kynttilä!

6. Raikkaita sitruksia

Sitruunan ja inkiväärin energinen tuoksu tulvahtaa kotiisi, kun kynttilä syttyy. Kynttilä on valettu kirkkaaseen lasiin, joten se hohtaa hienosti palaessaan.

7. Satumaista appelsiinia

Satukuvittaja Elsa Beskowin mallistoon tehty tuoksukynttilä on soijavahaa. Kansi on messinkiä.

8. Mäntymetsää ja takkatulta

Keskitalvi-tuoksukynttilä vie sinut haavematkalle lumiseen metsään. Ruskea lasipurkki ja pahvietiketti ovat perinteisen tyylikkäät yhdessä.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 20.9.2019
Kommentoi »