Meillä kotonan mainoslinkkiartikkelit – tästä on kyse!

Meillä kotonan mainoslinkkiartikkelit – tästä on kyse!
Meillä kotona julkaisee artikkeleita, joissa on mainoslinkkejä. Tässä jutussa selvennetään, mitä kumppanuussisällöillä, affiliate-verkostoilla ja mainoslinkeillä tarkoitetaan.
Julkaistu: 12.5.2019

Meillä kotona -sivustolla on puhtaasti journalistisen sisällön lisäksi niin sanottuja affiliate- eli kumppanuussisältöjä. Ne tunnistaa paitsi Mainos-tekstistä otsikon alla myös ingressin lopussa olevasta Artikkeli sisältää mainoslinkkejä -tekstistä.

Meillä kotona -sivustolla on käytössä useita affiliate-kumppaniverkostoja. Niissä on monia myyjiä, eli verkkokauppoja. Kun päädyt Meillä kotona -sivuston kautta ostoksille verkkokauppaan, verkkokauppa maksaa pienen korvauksen affiliate-verkostolle. Affiliate-verkosto taas maksaa pienen korvauksen Meillä kotona -sivustolle. Sinun maksamaasi hintaan tämä ei vaikuta.

Kaikki kumppanuusartikkelien sisältö on Meillä kotonan valitsemaa. Kumppanuusartikkelien ero tavallisiin tuotepoimintoja sisältäviin juttuihin on se, että sivusto saa jutuissa olevien linkkien tuottamista ostoista pienen palkkion. Tästä syystä merkitsemme sisällöt mainoksiksi.

Teemme kumppanuussisältöjä, koska ne ovat meistä hyvä tapa palvella lukijoita. Jos näet sinua kiinnostavan tavaran tai palvelun, kumppanuusjutun linkistä pääset verkkokauppaan lukemaan siitä lisää tai ostamaan sen.

Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää. Mikäli jokin asia kumppanuussisällöissämme herättää kysymyksiä, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen meillakotona(a)a-lehdet.fi aiheella "Mainoslinkit".

Kommentoi »