Avotakka

Tule jo ilta! Syksyn ihanat ja tunnelmalliset ulkovalot


Kauniit ulkovalaisimet ja valosarjat luovat tunnelmaa ja jatkavat kodin tyyliä ulos. Tutustu uusiin pihavalaisimiin ja poimi inspiroivat valaistusideat.
Kuvat valmistajat
Moneen tyyliin sopivan Faro Cat -valaisimen voi ripustaa kattoon, asettaa pöydälle tai kiinnittää seinään. Johdon pituus on 5 m, Sisusta ulkona. Purjekankaalla ja valosarjoilla saa kesäistä puutarhatunnelmaa myös sisätiloihin. Kuva on SP34-hotellin yhteydessä olevasta Väkst-ravintolasta Kööpenhaminasta. Kuva Taina Ahtela. Eva Solon kannettava Sunlight-valaisin latautuu auringolla ja syttyy itsestään pimeän tullen, Finnish Design Shop.
Ulkovalaisimilla voi markkeerata kauniisti istuinryhmän paikkaa. Led-valosarjat, Granit.
Vanha talo ansaitsee vanhan tyyliset ulkovalaisimet. Lampe Gras'n mallistossa on useita varrellisia ulkovalaisimia. Merkin ulkovalaisimia myy muun muassa verkkokauppa Länna Möbler.
Fermobin Balad-led-valaisimessa on hauska kahva, josta sitä voi kantaa ja sen voi ripustaa. Valaisin ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla. Useita värejä, kaapelin pituus 2 m.
Kevyt aurinkokennolla toimiva led-lamppusarjasta saa näyttävän rykelmän, jonka voi ripustaa mihin vain. 20 lediä, pituus 3,8 m, johto 1 m, Airam.
Kaidetta kulkeva valosarja kehystää kauniisti terassin tai laiturin. Muita koristeita ei tarvita. Ulkokalusteet Grythyttan.

Airamin Easy Connect -sarjan Kivi-valaisimet voi piilottaa vaikka pihakivien sekaan. Sähköasentajaa tai sähkötyökaluja ei tarvita.
PH 3-2½ Pollari-valaisinklassikko on Poul Henningsenin muotoilua ja antaa kaunista valoa alaspäin, Louis Poulsen.

Lue lisää:

Kesän kauneimmat ulkokalusteet

Viihtyisyyttä valaisimilla

Vaneriseinät ja mustaa maalia – näin pihavarastosta tuli tyylikäs vierasmaja!

Julkaistu: 6.9.2017