Avotakka

Tule jo ilta! Syksyn ihanat ja tunnelmalliset ulkovalot

Tule jo ilta! Syksyn ihanat ja tunnelmalliset ulkovalot
Kauniit ulkovalaisimet ja valosarjat luovat tunnelmaa ja jatkavat kodin tyyliä ulos. Poimi inspiroivat ideat omalle pihallesi!
Julkaistu: 6.9.2017
Yksikin valopilkku ilahduttaa. Moneen tyyliin sopivan Faro Cat -valaisimen voi ripustaa kattoon, asettaa pöydälle tai kiinnittää seinään, Sisusta ulkona.
Purjekankaalla ja valosarjoilla saa kesäistä puutarhatunnelmaa myös sisätiloihin. Kuva on SP34-hotellin yhteydessä olevasta Väkst-ravintolasta Kööpenhaminasta. Kuva Taina Ahtela.
Tarkenisiko ulkona istuskella vielä hetken, jos kääriytyy lämpimään vilttiin? Eva Solon kannettava Sunlight-valaisin latautuu auringolla ja syttyy itsestään pimeän tullen.
Ulkovalaisimilla voi markkeerata kauniisti istuinryhmän paikkaa. Led-valosarjat, Granit.
Vanha talo ansaitsee vanhan tyyliset ulkovalaisimet. Lampe Gras'n mallistossa on useita varrellisia ulkovalaisimia. Merkin ulkovalaisimia myy muun muassa verkkokauppa Länna Möbler.
Kun penkillä on liian kylmä istuskella iltaisin, on aika antaa sijaa valoille. Kuva: Airam.
Piha muuttuu valaisemalla taianomaiseksi. Fermobin Balad-led-valaisimessa on hauska kahva, josta sitä voi kantaa ja sen voi ripustaa. Valaisin ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla.
Kevyt aurinkokennolla toimiva led-lamppusarjasta saa näyttävän rykelmän, jonka voi ripustaa mihin vain. 20 lediä, pituus 3,8 m, johto 1 m, Airam.
Kaidetta kulkeva valosarja kehystää kauniisti terassin tai laiturin. Muita koristeita ei tarvita. Ulkokalusteet Grythyttan.
Airamin Easy Connect -sarjan Kivi-valaisimet voi piilottaa vaikka pihakivien sekaan. Sähköasentajaa tai sähkötyökaluja ei tarvita.
PH 3-2½ Pollari-valaisinklassikko on Poul Henningsenin muotoilua ja antaa kaunista valoa alaspäin, Louis Poulsen.
Kommentoi »