8 x torkkupeitto – sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi suosikkinsa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
8 x torkkupeitto – sisustustoimittaja Anna Aromaa valitsi suosikkinsa Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Torkkupeitoissa pitää olla nyt hapsuja, ruutuja, retrotyylisiä kuvioita ja murrettuja värejä. Näillä Meillä kotona -kauppojen valikoimasta löytyvillä peitoilla tuot lisää lämpöä kotisi sisustukseen. Varaudu viileisiin iltoihin ja osta suosikkisi heti!
Julkaistu: 3.11.2020

Torkkupeitto: sisustustoimittajan valinnat

1. Mustavalkoinen klassikkopeitto

Mustavalkoruudulliseen torkkupeitton kääriytyneenä kelpaa näyttäytyä vaikka taidenäyttelyn avajaisissa. Klippanin graafinen torkkupeitto sopii freesin väriyhdistelmänsä vuoksi esimerkiksi mustan, valkoisen, harmaan sekä roosan sohvan käsinojalle. Villasta valmistetun torkkupeiton koko on 130 x 200 cm.

2. Villaviltti abstrakteilla kuvioilla

Tässä näyttävässä villaviltissä on perinteinen reunaommel, joka korostaa peiton uniikkia ilmettä. Vaaleassa petauksessa sen abstraktit kuviot korostuvat parhaiten. Kuviollinen torkkupeitto toimii seinälle ripustettuna myös komeana seinävaatteena. Materiaali on 60 % merinovillaa ja 40 % lampaanvillaa. Viltin koko 130 x 180 cm.

3. Tiililadonnan inspiroima

Harmaa torkkupetto on sisustajan kannalta varma valinta, sillä se sopii yhteen lähes kaikkien värien kanssa. Sen rinnalla voimakkaat värit näyttävät entistä kirkkaammilta. Tämän villaisen torkkupeiton kolmiulotteinen kuviointi saa sen näyttämään entistä pehmoisemmalta.

4. Metsänhenki villapeitossa

Hykerryttävän ihanat, metsäiset kuviot houkuttelevat nousemaan ja lähtemään metsäretkelle. Tämä torkkupeitto ilahduttaa taatusti lastenhuoneessa tai mökillä! Peiton koko on 65 x 90 cm.

5. Viltin hapsuvillitys

Bohotyylisestä, napakasta hapsupeitosta saa helposti myös trendikkään sohvanpäällisen, jos vanha verhoilu on alkanut jo kyllästyttää. Kierrätyspuuvillasta valmistettu Bloomingvillen torkkupeitto on oiva valinta myös villa-allergikolle. Yhdistä luonnonväriseen hapsupeittoon pellavan ja roosan värisiä koristetyynyjä.

6. Punaviinin ystävän unelmien torkkupeitto

Syvän sävyisen torkkupeiton sisään on ihana kietoutua punaviinilasin kanssa. Yhdistä lampaanvillapeiton vahvaan punaiseen väriin joko valkoisia tai harmaita pörrötyynyjä, jotka ovat nyt supertrendikkäitä.

7. Sadonkorjuun tunnelmissa

Jos kaipaat sohvalle lempeää lisäväriä, viljankeltainen, valkoisilla hapsuilla raikastettu torkkupeitto piristää ilmettä kivasti. Lämmin keltainen on hyvä yhdistelmä esimerkiksi harmaan kanssa. Kun yhdistät keltaiseen myös vaaleanpunaista, saat aikaan vastustamattoman herkullisen väripaletin.

8. Rentoa retroilua

Tämän viltin kuvioissa ja murretussa värissä on 1950-luvun leikkisyyttä. Kaksipuoleinen torkkupeitto tuo retrotunnelmaa sohvalle tai vaikka mökin makuutilaan. Yhdistä nostalginen torkkupeitto valkoisiin tai pellavanvärisiin lakanoihin.

1 kommentti