Televisio, joka helpottaa elämääsi – 5 näppärää ominaisuutta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ:
Power
Elektroniikan runsaat tekniset ominaisuudet saattavat välillä hämmentää. Samsung QLED TV ratkaisee tämän ongelman.

Elektroniikan runsaat tekniset ominaisuudet saattavat välillä hämmentää. Moni saattaa ajatella, että niiden mukana myös helppokäyttöisyys kärsii. Samsung QLED TV:n Q Smart-ominaisuus on kehitetty ratkaisemaan tutut television käyttöön liittyvät pulmat.

1) Tarvitset vain yhden kaukosäätimen, One Remote Controlin

Monelle meistä on arkea, että televisio aukeaa yhdellä kaukosäätimellä, digiboksi toisella, äänentoistolaitteet kolmannella. Välillä juuri tarvitsemasi kaukosäädin on kateissa tai et meinaa muistaa, mitkä asetukset piti valita television katseluun, mitkä taas pelikonsolilla pelaamiseen. QLED TV:ssa yksi kaukosäädin, One Remote Control, riittää useimpien televisioon liitettyjen laitteiden hallintaan.

Enää ei tarvitse sählätä monen kaukosäätimen kanssa, sillä Samsung QLED-TV:ssä yksi kaukosäädin, One Remote Control, riittää.

2) Kaikki sisältö on helposti käytettävissä yhden valikon takana Smart Hubissa

Smart Hub tarkoittaa sitä, että lähes kaikki liitetyt videolähteet on kerätty samaan paikkaan, yhteen helppokäyttöiseen valikkoon. Löydät siitä helposti tv-lähetykset, suoratoistopalvelut kuten Netflix, HBO, CMore tai Yle Areena, Blu-Ray -soittimen tai pelikonsolin. Voit näppärästi siirtyä Smart Hub -valikon kautta samalla kaukosäätimellä mainostauon ajaksi Spotifyhyn tai vaihtaa YouTuben katselun kätevästi Netflix-sarjaan − se on yhtä helppoa kuin kanavahyppely!

3) Asennus on helppoa Auto Detection-toiminnon avulla

QLED TV:n asennus on helppoa, sillä Auto Detection tunnistaa automaattisesti useimmat televisioon kytketyt laitteet, nimeää ne tunnistettavasti ja sijoittaa ne valmiiksi tv:n Smart Hub -valikkoon. Sen jälkeen voit käyttää kaikkia laitteitasi yhdellä One Remote Control -kaukosäätimellä.

4) Voit hallita kätevästi kaikkia Samsungin laitteitasi SmartThings -appilla

Jos sinusta olisi kätevämpää käyttää televisiota älypuhelimellasi, voit ladata siihen SmartThings -sovelluksen. Sen avulla voit yhdistää ja automatisoida kaikki Samsungin ja SmartThingsin kanssa yhteensopivat kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet sekä hallita niitä yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella. Jos sinulla on myös Samsungin jääkaappi, voit katsoa televisiosta, mitä ruokaa jääkaapissa on. Jos sinulla on myös Samsungin pesukone liitettynä SmartThings -appiin, sovellus ilmoittaa, kun pesuohjelma on valmis ja voit käydä ripustamassa pyykit saman tien kuivumaan.

Kun et katsele Samsung QLED-TV:tä, se sulautuu sisustukseesi yhdellä napin painalluksella.

5) Televisio sulautuu sisustukseen Ambient Mode -ominaisuuden avulla.

Iso televisio on kiva silloin, kun sitä katsoo, mutta muuten se saisi olla huomaamaton. Halutessasi QLED TV sulautuu Ambient Mode -ominaisuuden avulla seinämateriaaliin, sillä voit valita taustakuvaksi kuvan tv:n takana olevasta seinästä. Samsung-pilvipalvelun kautta se voi esitellä vaikka lomakuviasi tai muita kuvia, jotka ilahduttavat arjessa.

Kysytään ammattilaiselta!

Mitkä ovat sinun mielestäsi 5 näppärintä QLED-TV:n ominaisuutta, TV-tuotteista vastaava Power-elektroniikkaketjun Nordic Category Manager Henning Lahus?

− Ensinnäkin helppo asennus, paras luokassaan. Jos käytät älypuhelinta, se kopioi samalla myös wifi-tunnuksesi. Toiseksi se, että TV:ssä on valmiiksi integroituna ulkomaiset ja kotimaiset suoratoistopalvelut, kuten esim. Netflix, HBO ja Viaplay − voit siis katsoa suoratoistopalveluita helposti televisiosta. Kolmanneksi, Androidille ja iPhonelle on olemassa SmartThings-sovellus, jonka avulla voit ohjata kätevästi muita Samsungin yhteensopivia tuotteita. Neljäs näppärä ominaisuus on Ambient Mode -ominaisuus, jonka avulla TV sulautuu taustaan tai siinä voi halutessaan näyttää vaikka perhekuvia. Kaikkein näppärimmän QLED-televisiosta tekee sen, että se on niin käyttäjäystävällinen ja hyvin integroitu, Henning Lahus sanoo.

Henning Lagus työskentelee Power-elektroniikkaketjussa

Lue lisää Samsung QLED TV:stä

Osta Samsung 55" 4K UHD QLED TV

Julkaistu: 1.11.2018