Avotakka

Tarjoiluvaunu kantaa kauniisti viherkasvit, kirjat ja juomat – katso 7 kodeista napattua trendikästä ideaa!

Tarjoiluvaunu kantaa kauniisti viherkasvit, kirjat ja juomat – katso 7 kodeista napattua trendikästä ideaa!
Tarjoiluvaunu on yllättävän monikäyttöinen kaluste. Kodeista noukitut ideat näyttävät, kuinka monin eri tavoin tarjoilukärrystä on iloa!

1. Kukille ja viinille

Tarjoiluvaunu on täydennetty vanhalla limsakorilla, johon voi kätevästi laittaa kotibaarin pullot. Samantyylinen ruokailutilan pikkuapuri on esimerkiksi Elloksen Morris-kaluste.

2. Käsikirjasto pyörillä

Sohvan taakse sijoitetussa tarjoiluvaunussa pidetään niitä kirjoja, jotka ovat parhaillaan luvussa. Vanhoja tarjoilukärryjä myyvät 1950–60-lukujen muotoiluun erikoistuneet vintageliikkeet.

3. Juomat esillä

Baarikärry oli suosittu kaluste 1970-luvulla, mutta nyt on taas trendikästä asetella juomat esille. Vanha tarjoiluvaunu on hankittu Pariisista. Samankaltaisia myy esimerkiksi Koopernu.

4. Arki rullaa

Tarjoiluvaunu on näppärä lisäkaluste pienessä eteisessä. Kärryn ylähylly toimii laskutasona ja alahylly kenkätasona. Kuvan vaunu on Normann Copenhagenin Block.

5. Klassikko yöpöytänä

Alvar Aallon suunnittelema Aalto 901 -tarjoiluvaunu on tyylikäs yöpöytä, jonka alahyllylle mahtuu isompikin kirjapino. Musta kaluste sulautuu tummaan tapettiin.

6. Sopivasti pyöreä

Art deco -tyylinen tarjoilukärry on kuin luotu romanttisen makuuhuoneen yöpöydäksi. Metallirunkoinen kaluste on Ikean vanhasta mallistosta. Näitä kannattaa etsiä Tori.fi:stä.

7. Trendikkäästi rottinkia

1950-luvun tarjoiluvaunu sopii kukille ja yöpöydäksi. Sisustus on ilmava, kun kärry on vinottain. Rottinkisia tarjoiluvaunuja myy muun muassa Fargo vintage ja Parolan rottinki.

Julkaistu: 27.3.2019
Kommentoi »