Suojaan katseilta! Tavallisesta terassista tuli tunnelmallinen kesähuone
Sisustus
Suojaan katseilta! Tavallisesta terassista tuli tunnelmallinen kesähuone
Perusterassista tulee pienellä vaivalla tunnelmallinen kesäolohuone. Kevyt rimaseinä antaa suojaa katseilta ja purjekangas auringolta.
26.5.2017
 |
Avotakka
Valoisalla terassilla kukoistavat laventelit ja muut hyötykasvit. Vanha terassilaudoitus on puhdistettu Tikkurilan maalipesulla kuin uudeksi. Koska terassi on katettu, laudoitus on jätetty harmaantumaan rauhassa ilman pintakäsittelyä.
Väljästi rimoitettu seinä antaa näkösuojaa, mutta pitää pienen terassin valoisana ja avaran tuntuisena. Puurimat on maalattu säänkestävällä Fasad-ulkomaalilla. Valkoinen väri maksimoi valoisan tunnelman.
Terassin aaltomuovikatto on piilossa valkoisen purjekankaan takana. Kangas myös pehmentää kirkkaan auringonvalon kauniisti. Kesäiltoja ajatellen kattoon on ripustettu vielä tunnelmallinen ulkovalosarja. Vepsäläiseltä ostettu ajaton Brafabin Belfort-kulmasohva soveltuu ulkokäyttöön. Pöydän kansi on valettu betonista ja jalat on hitsattu metallista ja maalattu mustiksi.
Pöydän betonikansi on käsitelty mehiläisvahalla. Kannu Marimekko, muki Iittala, marmorinen pannunalunen Hemtex.
Kodikkuutta ja vehreyttä kesähuoneeseen tuovat lyhdyt sekä keskenään yhteensopivat kukat ja hyötykasvit. Sinisarja viihtyy ahtaassa ruukussa, jolloin se innostuu kukkimaan.

Kommentoi »