Somista jouluinen kattaus skottiruudulla
Sisustus
Somista jouluinen kattaus skottiruudulla
Onkos täällä kilttejä? Skottiruutu sointuu täydellisesti joulun sävyihin. Poimi vinkit, joilla voit pukea kotisi tyylikkäästi juhlaan.
Julkaistu 25.11.2016
Kotivinkki

Pyjamapäivän suosikki! Suloinen löhönurkka kutsuu lukemaan joululahjaksi saatua kirjaa. Ruudulliset tyynyt muistuttavat lahjojen ikisuosikista, flanellipyjamasta. Voit tehdä tavallisiin sisustustyynyihin väliaikaisen päällisen pyhien ajaksi. Lasikulhoon kootut pallot tuovat jouluista tunnelmaa.

Lautasliinan päälle on sujautettu havunoksa ja punamarjainen mäkikuisman varpu. Serviettirenkaana toimii tukeva, 300-grammainen paperi, johon on tulostettu retrofontilla kirjoitettu tervehdys. Hyvää joulua!

Taittele 45 x 45 cm:n kokoinen lautasliina säilytyspussiksi ruokailuvälineille. Kauniiseen brodeerauskehykseen pingotettiin pala ruutukangasta. Kiva sisustusyllätys odottaa jokaisen ruokailijan lautasella.

Kullanväriset kulkuset kiinnitettiin yhteen skottiruutuisella nauhalla, johon on pujotettu myös paikkakortti. Lopputulos on soma pikkulahja, jonka vieraat voivat viedä mukanaan omaan kotiin.

Nätin rusetin teet paperista ja sen päälle liimatusta skottiruutuisesta paketointipaperista. Tukeva paperi tekee rusetista jämäkän ja muhkean. Rusetti sidottiin kaksipuoleisella teipillä.

Kehystä useita erisävyisiä ruutukankaita persoonalliseksi seinäkollaasiksi. Tarvitset vain kangaspaloja ja kehyksiä, esimerkiksi kauniit brodeerauskehykset käyvät hyvin. Leikkaa ylijäänyt kangas pois ja ripusta taulut seinälle taulukoukulla tai kaksipuoleisella teipillä.

Nyt laitetaan oksat rusetille. Ruututeemaa voi jatkaa läpi koko joulukodin sisustuksen. Minikuusen somisteeksi riittää metri pari ruutukangasta, josta voi ommella sydämiä tai joulupalloja. Vielä helpommalla pääset, kun koristelet kuusen ruutunauhasta sidotuilla ruseteilla.

Kommentoi »