Meillä kotona -kaupat

Vimpain, joka mullistaa taimikasvatuksen! Hanki joka viherpeukalon toivelahja nyt & saat samaan pakettiin myös yllätyksen

MAINOS
Vimpain, joka mullistaa taimikasvatuksen! Hanki joka viherpeukalon toivelahja nyt & saat samaan pakettiin myös yllätyksen
Joko olet kuullut soil blockerista? Se on kätevä härveli, jolla muutat mullan täydellisiksi kasvatuspaakuiksi. Löydät Meillä kotona -kauppojen valikoimasta Kukkatarhurien soil blockerit – kun teet tilauksen 18.12.2022 mennessä, saat pakettiin myös pussin koristeporkkanan siemeniä!
Julkaistu 12.12.2022

Multa sisään, prässää – ja valmista tuli! Soil blocker on taimikasvatuksen ihmevimpain, jonka myötä hajoilevat, säilytystilaa vaativat muovipurkit jäävät menneisyyteen, lupaavat Maiju Koskela ja Sannaliina Mononen Kukkatarhureilta.

Metallisella puristimella kasvualusta muuttuu tiiviiksi paakuiksi, jotka vievät vain vähän tilaa. Kuutioissa on jopa valmis kolo siemenelle! Myös kouliminen helpottuu, kun taimet kasvavat omissa paakuissaan, jotka on helppo siirtää sellaisenaan uuteen kasvupaikkaan. Ja jos jokin siemenistä jää itämättä, tyhjät kuutiot on helppo napata pois taimien joukosta.

Soil blockereihin sopii parhaiten itse sekoitettu kasvualusta, mutta valmista pussimultaakin voi käyttää, kunhan mullasta seuloo suurimmat roskat pois. Kukkatarhurit myös toimittavat tuotteidensa mukana muutamia reseptejä erilaisiin kasvualustoihin, jotka on todettu hyviksi kuutioiden prässäämisessä.

Kukkatarhurien valikoimasta löytyy kaksi erikokoista soil blockeria. Saatavilla on Micro 20 sekä Mini 4, ja ne voi ostaa joko yksittäin tai settinä.

Micro-blockerilla saat tehtyä kerralla 20 pientä multakuutiota, joihin on helppo kylvää yksi siemen paakkua kohti. Kuutioiden koko on 18 x 18 mm, ja kussakin on pieni kuoppa siemenelle. Taimia voi kasvattaa pikkukuutioissa koulimiseen tai istuttamiseen saakka.

– Meidän kokemuksen mukaan soil blocker -kuutioiden sekä pinnalle ripotellun vermikuliitin ansiosta itävyysprosentti on ollut usein jopa 100 prosenttia, kertovat Kukkatarhurit.

Mini 4 -mallilla valmistuu yhdellä prässäyksellä neljä 5 x 5 cm:n multakuutiota, jotka sopivat paitsi taimien koulintaan myös siemenkylvöihin. Micro- ja mini-mallit toimivat näppärästi yhteen: mini-pakkauksen mukana tulevalla lisäosalla voit tehdä multapaakkuun valmiin paikan micro-kokoiselle kuutiolle. Toisella lisäosalla paakkuihin on helppo painaa syvemmät reiät suurikokoisimpia siemeniä varten.

Hyödynnä etu: Saat pakettisi mukana pussin koristeporkkanan siemeniä kaikkiin Kukkatarhurien tilauksiin

Etu on voimassa 12.–18.12.2022.

Tilaa soil blockerit tästä

Soil blocker -paketti, josta löytyy kaikki tarvittava

Soil blocker Micro 20 -malli taimikasvatuksen aloittamiseen

Soil blocker Mini 4 sisältää myös kaksi lisäosaa

Tutustu brändiin: Kukkatarhurit

Kukkatarhurit on kahden yrittäjän, Maiju Koskelan ja Sannaliina Monosen, intohimoprojekti, joka syntyi rakkaudesta leikkokukkiin. “Rakastamme puutarhaelämää ja luonnon rytmissä kulkemista. Haluamme luoda kestävämpää maailmaa ja unelmoimme siitä, että leikkokukat olisivat aidosti luonnonmukainen valinta myös täällä pohjolassa.”

Kukkatarhureilta löytyy kuratoitu valikoima leikkokukkasiemeniä ja kukkasipuleita sekä kasvatus- ja floristiikkatarvikkeita, ja yritys myy ainoastaan sellaisia tuotteita, joita Maiju ja Sannaliina itsekin käyttävät. Luonnon huomioiminen ja kunnioittaminen on alusta saakka ollut yrityksen ydinarvo. “Kannustamme ihmisiä kasvattamaan kukkia itse ja puhumme luontoa kunnioittavien toimintatapojen ja luonnollisen floristiikan puolesta. Näin tarjoamme ekologisen vaihtoehdon globaalille leikkokukkabisnekselle.”

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »