Avotakka

Sisusta makuuhuone ajattoman levollisesti: sisustusarkkitehdin 6 valintaa

MAINOS:
Finnish Design Shop
Levollisen illan resepti on yksinkertainen. Siihen tarvitaan ainakin kaunis yöpöytä, lukuvalo ja hyvää luettavaa. Sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä valitsi kuusi tuotetta makuuhuoneeseen Finnish Design Shopin valikoimista.
Teksti Avotakka
Kuvat valmistajat ja maahantuojat

– Hyvä päivä, kunnon vuode, raikkaat tekstiilit sekä harmoninen kalustus luovat mielekkäät olot levolle, Finnish Design Shopin sisustusarkkitehti Kaisa Kivelä sanoo.

Hän valitsi suosikkinsa verkkokaupan valikoimista:

1. Yöpöydän sulostus

Flower-maljakko, alk. 37 €. Carina Seth Anderssonin Marimekolle suunnittelema maljakko sopii yhdelle kukalle tai korrelle, mutta se ilahduttaa yöpöydällä myös sellaisenaan.

2. Sängyn viereen

February-pöytä, 905 €. Nikarin apupöytä on kuin koru. Saarnitaso lepää graniittijalan varassa, ja tason ylle kaartuu kätevä kantokahva.

3. Monikäyttöinen klassikko

Laveri 710, 898 €. Alvar Aallon trendikäs Artek-klassikko sopii joka huoneeseen ja muuntuu tyynyjen avulla sängystä sohvaksi.

4. Päiväunikaveri

Mirage-torkkupeitto, 135 €. Puuvillapeiton kuviointi tuo mieleen Matissen maalaukset. Ferm Livingin sarjaan kuuluu myös sisustustyynyjä.

5. Ajatonta lukuvaloa

Bellevue AJ9 -seinävalaisin, 324 €. Taipuva varsi tekee Arne Jacobsenin valaisimesta oivan lukuvalon. 45 asteen kulmaan leikatun varjostimen muoto on ajaton. Sitä valmistaa &Tradition.

6. Unohtumaton iltasatu

Muumit ja suuri tuhotulva, 22 €. Tove Janssonin ensimmäinen muumikirja (WSOY) julkaistiin 1945, ja siitä nauttivat sekä aikuiset että lapset.

Nämä tuotteet löydät osoitteesta finnishdesignshop.fi.

Julkaistu: 7.2.2019