Sisusta kuin Michelle Obama
Sisustus
Sisusta kuin Michelle Obama
Eleganssia ja hehkuvia värejä. Tyyli-ikoni Michelle Obama näytti Valkoisessa talossa, että hänellä on silmää myös sisustukselle. Inspiroiduimme uutta kotiaan sisustavan Michellen kansainvälisestä, klassisesta tyylistä.
1.2.2017
 |
Avotakka

Nyt Michellellä on aikaa ottaa päikkärit ja kääriytyä muhkeaan villahuopaan, josta saa myös värienergiaa. Kid-mohairhuopa 359 €, Balmuir.

Presidenttipari käy tästä lähtien vain epävirallisia keskusteluja kahvipöydän ääressä. Sarjapöytä antaa molemmille mahdollisuuden nauttia päiväkahvit omalta pöydältään. Ruth & Joannan Three piece -sarjapöydän runko on lehtikullattua metallia ja kansi lasia, 1155 €, Zarro.

Obamat tarvitsevat uuteen kotiinsa leveän, ryhdikkään sohvan, johon nelihenkinen perhe mahtuu katsomaan Netflixiä. Metsänvihreä samettisohva istuu Michellen klassista ja modernia yhdistävään värikkääseen pukeutumistyyliin. Naples-sohvan mitat ovat 244 x 87 cm, hinta 2640 €, Modshop.

Michelle suosii voimakkaita värejä, ja ne saavat näkyä myös tarjoiluastioissa. Cocktail-lasit herättävät huomiota sateenkaaren värisellä tarjottimella. Rainbow-tarjotin alkaen 13 €, Hay Mini Market.

Runsaat kimput kuuluvat klassiseen kotiin. Carina Seth Anderssonin suunnittelema klassikkomaljakko Dagg nostaa ne kauniisti esiin. Halkaisija 27 cm, 300 €, Svenskt Tenn.

Ylellisen rennot sohvatyynyt ovat must entisen presidenttiparin sohvalle. Tyynyjä ja sävyjä saa olla runsaasti, mutta kuosit pysyvät ruodussa. Loom-tyynynpäälliset ovat silkkiä ja pellavaa. Kolme kokoa. 60 x 60 cm 125 €, Johanna Gullichsen.

Michelle on tunnettu myös sulavista mooveistaan. Spontaani tanssi sujuu parhaiten jalkoja hierovalla matolla, jossa on maalauksellinen kuviointi. Gan Rugsin ylellinen, käsin solmittu Waterkeyn-matto 170 x 240 cm, 1999 €, Catalina.

Jackie Kennedy kohahdutti muotiväkeä 1960-luvulla poseeraamalla Marimekon hihattomassa hellemekossa. Michelle voisi tehdä saman taidepiireille ripustamalla uuden kotinsa seinälle Brittamaj-sisustustekstiilin, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotikuvittaja Liselotte Watkins. Tiedustelut Marimekko.

Obamien makuun ovat elegantit, yksinkertaiset asiat, kertoi Valkoisen talon  pariskunnan toiveiden mukaan sisustanut Michael Smith. Pääkuvassa ylhäällä ovat entinen presidentti Barack Obama sekä tyttäret Malia (vas.) ja Sasha. Henkilökuvat Bulls Press.

Mitenköhän Michelle Obama sisustaa tämän uuden, 762 neliön kotinsa Kaloraman asuinalueella Washington D.C:ssä? Kuva Mark McFadden.

Lue lisää:

Kommentoi »