Samettia, kontrasteja ja uniikkeja yksityiskohtia! Näyttävät verhot tekevät paluun sisustukseen
Sisustus
Samettia, kontrasteja ja uniikkeja yksityiskohtia! Näyttävät verhot tekevät paluun sisustukseen
Viime vuosina paljaat ikkunat ovat olleet tyylikkyyden merkki, mutta nyt muoti on viimein muuttumassa. Elegantisti ommellut uniikit verhot viimeistelevät sisustuksen, vähentävät kaikua ja lisäävät kodikkuutta. Ne varastivat shown myös Mikkelin asuntomessuilla.
Julkaistu 7.7.2017
Unelmien Talo&Koti

Sametti on supermateriaali

Näyttävän punaiset samettiverhot eivät jää taustalle, vaan ovat iso osa sisustusta. Niistä on myös käytännön hyötyä: pehmeä kangas vähentää tehokkaasti kodin kaikua. Jos verhot vielä vuoraa toisella kankaalla, niistä saa varmasti pimentävät. Loistavia ominaisuuksia makuuhuoneeseen!

Terveiset Hollywoodista!

Tätä tyyliä kutsutaan maailmalla nimellä Hollywood Regency. Se leikkii vahvoilla väreillä, geometrisilla punoskuvioilla ja ylellisen runsailla tekstiileillä. Verhojen reunaan on ommeltu mustat koristenauhat, jotta ne istuisivat yhteen tyynyjen ja jakkaroiden kanssa. Poimutusnauha saa verhot asettumaan moitteettomasti dramaattisen mustiin tankoihin.

Saisiko olla kontrasti?

Epäsäännöllinen, patinoitunut ja punotun näköinen verkko lisää moderniin olohuoneeseen iättömän aikaulottuvuuden. Verkkoverho päästää valon lävitseen, mutta pehmentää silti ikkunoiden kovia ja täsmällisiä linjoja. Tällaiset kontrastit näyttävät aina hyvältä.

Voittamaton verhoyhdistelmä

Tässä ikkunassa on kolme erillistä verhoa. Päällimmäisenä on hehkuvan värikäs, kesämekon mieleen tuova kangas, joka antaa koko sisustukselle 1950-luvun tunnun. Keskimmäisenä oleva valoverho pehmentää kokonaisuutta. Alimpana ikkunanpokassa on vielä vekkikaihdin, jota voi nostaa ja laskea molemmista päistään. Sillä on helppo suojautua auringon porotukselta ja ohikulkijoiden katseilta.

Katse helmaan

Tavalliset verhot – tai ei sittenkään! Musta kaitale läpikuultavan kevyen kankaan helmassa antaa ryhtiä ja liittää sen muuhun sisustukseen. Raskaampaa materiaalia olevana se myös parantaa verhon laskeutuvuutta. Tämä idea on helppo toteuttaa omassakin kodissa!

Kommentoi »