Unelmien Talo&Koti

Samettia, kontrasteja ja uniikkeja yksityiskohtia! Näyttävät verhot tekevät paluun sisustukseen


Viime vuosina paljaat ikkunat ovat olleet tyylikkyyden merkki, mutta nyt muoti on viimein muuttumassa. Elegantisti ommellut uniikit verhot viimeistelevät sisustuksen, vähentävät kaikua ja lisäävät kodikkuutta. Ne varastivat shown myös Mikkelin asuntomessuilla.
Kuvat Juha Juntto, Johanna Myllymäki

Sametti on supermateriaali

Näyttävän punaiset samettiverhot eivät jää taustalle, vaan ovat iso osa sisustusta. Niistä on myös käytännön hyötyä: pehmeä kangas vähentää tehokkaasti kodin kaikua. Jos verhot vielä vuoraa toisella kankaalla, niistä saa varmasti pimentävät. Loistavia ominaisuuksia makuuhuoneeseen!

Kohde 3, Omatalo Ajatus

Terveiset Hollywoodista!

Tätä tyyliä kutsutaan maailmalla nimellä Hollywood Regency. Se leikkii vahvoilla väreillä, geometrisilla punoskuvioilla ja ylellisen runsailla tekstiileillä. Verhojen reunaan on ommeltu mustat koristenauhat, jotta ne istuisivat yhteen tyynyjen ja jakkaroiden kanssa. Poimutusnauha saa verhot asettumaan moitteettomasti dramaattisen mustiin tankoihin.

Kohde 1, Sievitalo Tunturikoivu

Saisiko olla kontrasti?

Epäsäännöllinen, patinoitunut ja punotun näköinen verkko lisää moderniin olohuoneeseen iättömän aikaulottuvuuden. Verkkoverho päästää valon lävitseen, mutta pehmentää silti ikkunoiden kovia ja täsmällisiä linjoja. Tällaiset kontrastit näyttävät aina hyvältä.

Kohde 13, Saimaan Aava

Voittamaton verhoyhdistelmä

Tässä ikkunassa on kolme erillistä verhoa. Päällimmäisenä on hehkuvan värikäs, kesämekon mieleen tuova kangas, joka antaa koko sisustukselle 1950-luvun tunnun. Keskimmäisenä oleva valoverho pehmentää kokonaisuutta. Alimpana ikkunanpokassa on vielä vekkikaihdin, jota voi nostaa ja laskea molemmista päistään. Sillä on helppo suojautua auringon porotukselta ja ohikulkijoiden katseilta.

Kohde 17, Ainoa Villa HelKa

Katse helmaan

Tavalliset verhot – tai ei sittenkään! Musta kaitale läpikuultavan kevyen kankaan helmassa antaa ryhtiä ja liittää sen muuhun sisustukseen. Raskaampaa materiaalia olevana se myös parantaa verhon laskeutuvuutta. Tämä idea on helppo toteuttaa omassakin kodissa!

Kohde 2, Design-Talo Pala

Lue lisää:

Koti, jossa lähes kaikki on mustaa – miltä se näyttää?

Perinneryijy lattialla ja avoin kylpytila! Sisustustoimittajan tärpit Mikkelin asuntomessuilta

Messukävijän opas: kaikki mitä olet halunnut tietää Mikkelin asuntomessuista!

Julkaistu: 7.7.2017