Pursuilevia laatikoita ja täyteen ängettyjä kaappeja? Nappaa ensiavuksi 5 näppärää säilytysratkaisua, joilla taiot lisää tilaa yllättäviinkin paikkoihin

MAINOS
Pursuilevia laatikoita ja täyteen ängettyjä kaappeja? Nappaa ensiavuksi 5 näppärää säilytysratkaisua, joilla taiot lisää tilaa yllättäviinkin paikkoihin
Kun kaappitila on tiukassa ja laatikot pursuilevat, pitää ottaa mielikuvitus käyttöön. Näillä säilytysratkaisuilla hyödynnät kaapinovien sisäpuolet ja muut hukkatilat, jotka suorastaan huutavat käyttötarkoitusta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

5 säilytysratkaisua, joilla luot lisää tilaa vaatteille ja asusteille

1. Korkkarit kattoon

Korkeasta kenkähyllystä löytyy koti noin 20 kenkäparille lempilenkkareista menomonoihin. Kiinnitä teline vaatehuoneen oveen, kaapin sisäpuolelle tai vaikka seinälle.

2. Melkein kuin joulukalenteri

Suuressa kangaslokerikossa on yhteensä 24 taskua, joihin voi sujauttaa niin kenkiä, asusteita kuin muitakin tarpeellisia pikkutavaroita, jotka tuppaavat arjen tuoksinassa katoilemaan. Lokerikon voi kiinnittää kaapinoven sisäpuolelle tai seinälle. Materiaali on Eco-green polyesteria, joka valmistetaan muovipulloista ja puuvillasta.

3. Rullaa apu paikalle

Niin itsestäänselvä ratkaisu, että sitä tuskin tulee ajatelleeksi. Kun kaappitila hupenee, rullaa tyhjälle lattiakaistaleelle rekki, jossa vaatteet pysyvät siististi aisoissa. Pro tip: käytä rekkiä puolipidettyjen vaatteiden säilytykseen, jolloin nekin löytävät oman paikkansa.

4. Kuusi kerrosta

Suuret lokerot takaavat, että tänne mahtuu tavaraa! Hyllyille pystyy viikkaamaan siististi pöksyt ja puserot tai pinoamaan kokonaisen lippiskokoelman. Eco-green polyesterista valmistetun lokerikon voi kiinnittää seinään tai vaikka vaaterekkiin.

5. Ripusta seinälle

Seinään kiinnitettävässä naulakossa on kätevä säilyttää takit, kassit ja muut kevyet tavarat, jotka viihtyvät paremmin korkeuksissa kuin lattialla. Naulakkoon voi ripustaa myös erillisen lokerikon, joka maksimoi uuden säilytystilan. Hyödynnä seinätilan lisäksi myös kaappien sisäpuolet.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 4.11.2019
Kommentoi »