Meillä kotona -kaupat

Kaipaatko lisää säilytystilaa? Näillä näppärillä ratkaisuilla taiot sitä yllättäviinkin paikkoihin – katso 7 poimintaa & osta tuotteet jutusta

MAINOS
Kaipaatko lisää säilytystilaa? Näillä näppärillä ratkaisuilla taiot sitä yllättäviinkin paikkoihin – katso 7 poimintaa & osta tuotteet jutusta
Kun kaappitila on tiukassa ja laatikot pursuilevat, pitää ottaa mielikuvitus käyttöön. Kokosimme 7 säilytysratkaisua, joilla luot lisää tilaa vaatteille, asusteille ja pienille käyttötavaroille – osta omasi suoraan jutusta!
Julkaistu: 7.4.2021

7 näppärää säilytysratkaisua – osta tästä!

1. Tikapuunaulakko on sisustusintoilijan säilytysratkaisu

Tikapuita pitkin järjestykseen! Madam Stoltzin tikapuunaulakko on samalla sekä käytännöllinen että tyylikäs säilytysratkaisu. Poikkipuille voi laskostaa esimerkiksi vaatteita ja pyyhkeitä tai ripustaa säilytyskoukkuja. Tikkaiden korkeus on 150 cm.

2. Säilytyspenkki helpottaa lapsiperheen arkea

Flexan vetolaatikollinen säilytyspenkki vie vähän neliöitä, mutta tarjoaa rutkasti säilytystilaa. Suloisen sinistä säilytyspenkkiä voi käyttää niin istuimena kuin lasten leikkipöytänä. Ah, ihanan käytännöllistä! Penkin leveys 60 cm, korkeus 42 cm ja syvyys 35 cm.

3. Naulakosta sisustuselementti

Kun vaatenaulakko on klassisen tyylikäs, sopii se eteisen lisäksi myös makuuhuoneeseen. Tove Admanin naulakkoon on helppo nostaa ympäri huonetta lojuvat vaatteet, huivit ja laukut. Naulakon korkeus on 163 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Ihanan simppeli vaateripustin

Moeben yksinkertainen ja moderni vaateripustin ajaa täydellisesti asiansa. Ripusta makuuhuoneen seinälle ja kiinnitä suosikkivaatteesi sisustuksen katseenvangitsijoiksi! Materiaali on jauhemaalattua terästä. Leveyttä naulakolla on 40 cm.

5. Mekot aisoihin vaaterekin avulla

Niin itsestäänselvä ratkaisu, että sitä tuskin tulee ajatelleeksi. Kun kaappitila hupenee, rullaa tyhjälle lattiakaistaleelle vaaterekki. Nordalin messinkiseen vaaterekkiin saa leninkien ja paitojen lisäksi säilöön myös kenkiä, kiitos näppärän kenkätelineen. Rekin korkeus on 190 cm.

6. Ripusta perinteisesti naulakkoon

Nämä koukut koukuttavat! Bloomingvillen seinään kiinnitettävässä naulakossa on kätevä säilyttää takit, kassit ja muut kevyet tavarat, jotka viihtyvät paremmin korkeuksissa kuin lattialla. Hyödynnä seinätilan lisäksi myös kaappien sisäpuolet. Puisella naulakolla on mittaa 90 cm.

7. Peili koukuilla – kaksi hyödykettä kerralla!

Kerro kerro kuvastin, ken on säilytysratkaisuista nerokkain? Kun tila on tiukassa, jokainen mahdollisuus kannattaa hyödyntää. Nofredin peilissä on kätevät koukut, joihin voi ripustaa esimerkiksi pyyhkeitä tai aamutakin. Peilinaulakolta löytyy korkeutta 60 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »