Meillä kotona -kaupat

Rantakallion sävyjä & meren tuomia simpukoita! Poimimme 7 tuotetta, jotka tuovat saariston tunnelmaa kesäkotiin

MAINOS
Rantakallion sävyjä & meren tuomia simpukoita! Poimimme 7 tuotetta, jotka tuovat saariston tunnelmaa kesäkotiin
Moderni myrskylyhty, lämmin villaviltti tyrskyisten iltojen varalle ja täydellinen pussukka uimavaatteille. Kokosimme tuotteet, jotka sopivat saaristolaiselämään – osta ne nyt omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 7.7.2021

1. Tyynyn täydeltä simpukoita ja muita meren tuomisia

Saariston lapset rakastavat erilaisia meren otuksia! Yksi simpukkakuosinen tyyny (50 x 50 cm) mahtuu aina kesäkodin sohvaa kaunistamaan. Kuosi on Ulrika Gyllstadin käsialaa.

2. Modernit myrskylyhdyt

Nykypäivän Myrskyluodon Maija sytyttänee hämäränä iltana ihan suosiolla sähkölampun, mutta House Doctorin lasinen valaisin (korkeus 35, halkaisija 30 cm) istuu silti täydellisesti saaristotunnelmaan.

3. Rantakalliosta poimitut sävyt viltissä

Kun merellä tyrskyää, on parasta kääriytyä lämpimään. Klippan Yllefabrikin ylellinen viltti (koko 130 x 180 cm) on puoliksi kashmiria ja puoliksi merinovillaa.

4. Pakkaa uimakassiin uikkarit ja pyyhe

Sään selkeydyttyä on päiväuinnin aika! Ulrika Gyllstadin kauniilla kivikuviolla varustetussa pussukassa on kätevä kuljettaa meripulahdukseen tarvittavia varusteita. Naruilla kiristettävä kassi on GOTS-sertifioitua puuvillaa.

5. Kirjaa muistivihkoon päivän (sopivan vähäiset) tapahtumat

Mrs. Mighetton suloisessa muistikirjassa pysyvät tallessa tiedot päivän säästä, kalansaaliista ja ohi lentävistä merilinnuista. A5-kokoiset vihkot tulevat kahden kappaleen pakkauksessa.

6. Salaattikulho kuin rannalta löytynyt munankuori

Meren läheisyydessä tulee helposti nälkä! Broste Copenhagenin salaattikulho (halkaisija 34,5 ja korkeus 7,5 cm) on käsin valmistettu, joten jokaisen kulhon väri on uniikki.

7. Mitä mukaan autiolle saarelle? Ainakin merellistä kesälukemista!

Saaristoaiheista kesäkirjastosta riittää lukemista eri ikäisille. Lukemista kannattaa olla paljon, sillä kesällä on aikaa uppoutua tarinoihin! Selaa valikoimaa nuolilla ja poimi parhaat ostoskoriin.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Seuraa Meillä kotona -kauppoja somessa!
Kommentoi »