Meillä kotona -kaupat

Unohda päiväpeitto! Näin luot rennon petauksen sisustustoimittajan vinkeillä – katso 6 erilaista yhdistelmää

MAINOS
Unohda päiväpeitto! Näin luot rennon petauksen sisustustoimittajan vinkeillä – katso 6 erilaista yhdistelmää
Kevään trendikkäin petaus syntyy ilman päiväpeittoa. Anna lakanoiden näkyä ja asettele torkkupeitto poikittain sängyn päätyyn luomaan kerroksellisuutta. Viimeisen silauksen luovat raikkaat koristetyynyt. Sisustustoimittaja Anna Aromaa kokosi nämä tyylitriot Meillä kotona -kauppojen valikoimasta.
Julkaistu: 17.2.2021

Rento petaus x 6 – löydä oma tyylisi!

1. Värikäs boho

Liila ja laventeli ovat kevään hehkeitä trendivärejä, joita kannattaa kokeilla myös makuuhuoneessa. Pehmennä kukkaisan pussilakanan väriloistoa paksusta puuvillalangasta kudotulla beigellä torkkupeitolla ja luonnonvalkoisilla, bohotyylisillä hapsutyynyillä, joilla saat runsautta ja rentoutta petaukseen.

2. Keltaisin maustein

Harmaisiin pussilakanoihin ei kyllästy helposti, sillä niiden neutraaliin väriin sopivat niin kirkkaan väriset kuin murretun sävyiset petaustekstiilit. Keltavalkoraidallinen villapeitto on raikas ja trendikäs yhdistelmä sileiden satiinipussilakanoiden kanssa. Paksusta puuvillasta valmistetun koristetyyny jatkaa torkkupeiton värimaailmaa.

3. Pellavan tuntua ja etnisiä kuvioita

Pellava on ihanteellinen materiaali pussilakanoihin, sillä se vain paranee pesujen myötä. Pellavaiset pussilakanat sopivat rentojen petausten ystävälle, joka ei kavahda ryppyisiä lakanoita. Yhdistä pellavalakanoihin kierrätyspuuvillasta valmistettu, abstraktisti kuvioitu hapsupeitto sekä tiilenruskea villainen hapsutyyny.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Graafinen peti

Neutraalit, hillityt sävyt näyttävät aina tyylikkäiltä pedissä kuin pedissä. Hit the Hayn lyocelista valmistetut pussilakanat sopivat yhtä hyvin citykodin makuuhuoneeseen kuin kesämökin kerrossänkyyn. Terästä petausta mustavalkoisella, puuvillasta valmistetulla hapsupeitolla ja tyynyillä, joiden kuvioista löytyy vaikutteita ristipistotöistä.

5. Musta joutsen

Lakanoilla lipuvat uljaat joutsenet säväyttävät makuuhuoneessa. Tätä pussilakanaa ei pidä verhota päiväpeitolla! Musta, pehmoinen villaviltti laskostetaan sängyn jalkopäähän, jossa se antaa raamit näyttävälle petaukselle. Harmaat, eläväpintaiset puuvillatyynyt sulautuvat joutsenkuosin sävyihin.

6. Viidakon kutsu

Villi viidakkokuosi tekee makuuhuoneesta kertaheitolla eksoottisen keitaan. Näissä pussilakanoissa on hyvä uneksia matkasta Afrikan safarille. Yhdistä isokuvioisiin pussilakanoihin yksiväriset, kuvioiden väreihin sointuvat tekstiilit, ettei petauksesta tule liian levoton. Tummanvihreä, rouhea hapsupeitto ja hiekanvärinen koristetyyny täydentävät safarityylisen petauksen.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »