Rautasänky sopii moneen tyyliin
Sisustus
Rautasänky sopii moneen tyyliin
Sisustetaanko teillä romanttisesti, tehdastyyliin tai värikkäästi? Etsittekö sänkyä aikuisille lapsille tai teineille? Rautasänky on juuri oikea ratkaisu!
23.3.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Siro, koukeroinen ja valkoinen – voiko romanttiselta sängyltä enempää vaatia? Ikean Leirvik on todellinen klassikko, joka muuntuu moneen vivahteeseen. Puna-valkoiset raitatyynyt tuovat siihen kesäistä kepeyttä.
Uudenkin sängyn saa vaikuttamaan satavuotiaalta yhdistämällä sen samantyylisiin ja oikeasti vanhoihin tavaroihin. Kun kokonaisuus on tarpeeksi vahva, yksittäisen esineen iällä tai kunnolla ei ole enää merkitystä.
Korkeapäätyinen ja kiemurainen rautasohva on loistava valinta lastenhuoneeseen, koska sitä voi hyödyntää leikeissä loputtomasti. Kun nukkuja varttuu teiniksi, tyynyillä siitä saa päiväksi melkein tavallisen sohvan. 
Jos muuten täydellinen sänky on väärän värinen, maalaa se. Tässä pastellisen pehmeässä nuoren neidon kammarissa pinkki on juuri oikea valinta vaalean persikan, valkoisen ja turkoosin kaveriksi.
Melkein oikea rautasänky syntyy runkopatjasta ja irtopäädystä. Tämä rehevän koukeroinen pääty on Messinin mallistoa. Pelkkä pääty tulee tietysti kokonaista sänkyä halvemmaksi.
Työväenluokkainen rautasänky sopii romantiikan lisäksi rouheaan tehdastyylin. Metallinen, 30-luvun henkinen työvalaisin ja vanhoista matkalaukuista kasattu yöpöytä ovat sille mainioita seuralaisia. Svelvik-sänkyä myy Ikea.

Lue lisää:

Kommentoi »