Meillä kotona -kaupat

Kaunis ja silti käytännöllinen pyykkikori? Täältä pesee: valitsimme 7 suosikkiamme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Kaunis ja silti käytännöllinen pyykkikori? Täältä pesee: valitsimme 7 suosikkiamme Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Pyykkiä kertyy ja kasautuu, se on fakta. Onneksi voi valita mahdollisimman nätin pyykkikorin, johon likavaatteet on helppo sujauttaa piiloon katseilta. Osta sopiva pyykkikori tai -kassi omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 4.3.2021

Pyykkikori: 7 poimintaa

1. Ripusta kahvasta koukkuun

House Doctorin pyykkikassissa on muovipinnoitettu sisäpinta, joka pitää kosteutta ja hylkii likaa. Kassin saa kätevästi ripustettua kahvasta vaikkapa seinälle. Isommassa perheessä näitä voi asetella seinälle pidemmänkin rivin. Pyykkikassin korkeus on 30 cm, halkaisija 30 cm.

2. Pyykkikori, joka on varsinainen söpöliini

Käsin valmistettu senegalilainen kori on tukeva, ja likapyykit pysyvät kannen alla kauniisti piilossa. Korissa on kauniit, nahkaiset yksityiskohdat. Sika-Designin korin korkeus on 70 cm, halkaisija 48 cm. Kori painaa 4,1 kiloa.

3. Tummia sävyjä kylpyhuoneeseen

House Doctorin kannelliset, punotut korit piilottavat pyykit visusti kantensa alle. Tyylikkään tummanpuhuvaan settiin kuuluu kaksi koria: L-kokoinen 60 cm korkea ja 45 cm leveä kori sekä S-kokoinen malli, jonka korkeus on 46 cm ja leveys 37 cm. Kahden pyykkikorin ansiosta voit lajitella osan pyykeistä jo ennakkoon!

4. Raidoistaan nämä pyykkikorit tunnetaan

Isompi kori aikuisten ja pienempi lasten pyykeille? House Doctorin nätit korit on valmistettu meriheinästä ja juutista. Settiin kuuluu kaksi koria. Ne ovat korkeudeltaan 40 ja 50 cm, halkaisijat ovat 35 ja 40 cm.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Pelataan ristinollaa

House Doctorin pyykkikassissa on trendikäs ruutuvihkokuosi. Kassissa on muovipinnoitettu sisäpinta ja kantorivat. Kassin korkeus 50 cm, halkaisija 40 cm.

6. Kestävä klassikko

Kori, joka ei ihan hevillä rikkoudu tai kaadu! Ruotsalaisen Korbon käsin valmistetut tyylikkäät korit ovat ruostumatonta terästä. Kori kestää myös ulkokäyttöä. Korkeus on 42 cm ja halkaisija yläosasta 48 cm.

7. Kiikuta pyykit kassissa koneeseen

Kuljetetaanko teillä pyykkejä eri huoneista kodinhoitohuoneeseen? Vai onko käytössä kenties pyykkitupa? Ferm Livingin luomupuuvillainen pyykkipussi on helppo napata mukaan, sillä siinä on tukeva kantohihna. Hiekanvärisen kassin korkeus on 62 cm, halkaisija 40 cm.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

1 kommentti