Meillä kotona -kaupat

Kaunis ja silti käytännöllinen pyykkikori? Täältä pesee: valitsimme 10 ehdokasta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta

MAINOS
Kaunis ja silti käytännöllinen pyykkikori? Täältä pesee: valitsimme 10 ehdokasta Meillä kotona -kauppojen valikoimasta
Pyykkiä kertyy ja kasautuu, se on fakta. Onneksi voi valita mahdollisimman nätin pyykkikorin, johon likavaatteet on helppo sujauttaa piiloon katseilta. Osta sopiva pyykkikori tai -kassi omaksesi Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 4.3.2021

Pyykkikori: 10 poimintaa

Ripusta kahvasta koukkuun

House Doctorin pyykkikassissa on muovipinnoitettu sisäpinta, joka pitää kosteutta ja hylkii likaa. Kassin saa kätevästi ripustettua kahvasta vaikkapa seinälle. Isommassa perheessä näitä voi asetella seinälle pidemmänkin rivin. Pyykkikassin korkeus on 30 cm, halkaisija 30 cm.

Pyykkikori, joka on varsinainen söpöliini

Käsin valmistettu senegalilainen kori on tukeva, ja likapyykit pysyvät kannen alla kauniisti piilossa. Korissa on kauniit, nahkaiset yksityiskohdat. Sika-Designin korin korkeus on 70 cm, halkaisija 48 cm. Kori painaa 4,1 kiloa.

Bambu tuo lämpöä kylpyhuoneeseen

Piilota pyykit kauniiseen koriin. Merakin kannelliset pyykkikorit valmistetaan bambusta. Settiin kuuluu kaksi koria: L-kokoinen 58 cm korkea ja 45 cm leveä kori sekä S-kokoinen malli, jonka korkeus on 40 cm, samoin leveys.

Raidoistaan nämä pyykkikorit tunnetaan

Isompi kori aikuisten ja pienempi lasten pyykeille? House Doctorin nätit korit on valmistettu meriheinästä ja juutista. Settiin kuuluu kaksi koria. Ne ovat korkeudeltaan 40 ja 50 cm, halkaisijat ovat 35 ja 40 cm.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

Pyykkikassi teinin huoneeseen

Tämä pyykkikassi muistuttaa, että vaatteita on hyvä kuljettaa välillä pesuun! House Doctorin mustavalkoisessa pyykkikassissa on muovipinnoitettu sisäpinta ja kantorivat. Kassin korkeus on 50 cm, halkaisija 40 cm.

Pyykkikori kuin veistos

Rottingista punottu pyykkikori on elegantti osa huonetta kuin huonetta. Ferm Livingin korin korkeus on 80 cm, leveys 42 cm. Painoa korilla on kaksi kiloa.

Pelataan ristinollaa

House Doctorin pyykkikassissa on trendikäs ruutuvihkokuosi. Kassissa on muovipinnoitettu sisäpinta ja kantorivat. Kassin korkeus 50 cm, halkaisija 40 cm.

Kestävä klassikko

Kori, joka ei ihan hevillä rikkoudu tai kaadu! Ruotsalaisen Korbon käsin valmistetut tyylikkäät korit ovat ruostumatonta terästä. Kori kestää myös ulkokäyttöä. Korkeus on 42 cm ja halkaisija yläosasta 48 cm.

Kaksikko, joka suorastaan kaunistaa kylppärin

Toiseen koriin vaatteet, toiseen lakanat ja pyyhkeet? House Doctorin bambusta valmistetut pyykkikorit tulevat kahden setissä. Toinen on korkeudeltaan 57 cm ja toinen 64 cm. Halkaisijat ovat 37 ja 45 cm.

Kiikuta pyykit kassissa koneeseen

Kuljetetaanko teillä pyykkejä eri huoneista kodinhoitohuoneeseen? Vai onko käytössä kenties pyykkitupa? Ferm Livingin luomupuuvillainen pyykkipussi on helppo napata mukaan, sillä siinä on tukeva kantohihna. Hiekanvärisen kassin korkeus on 62 cm, halkaisija 40 cm.
Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.
Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.
Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.
1 kommentti