Mikan sitruunainen kalapuikkopasta kerää ylistystä – nerokas arkiruoka on vartissa valmis!
Helpotusta arkeen
Mikan sitruunainen kalapuikkopasta kerää ylistystä – nerokas arkiruoka on vartissa valmis!
Vartissa valmis sitruunainen kalapuikkopasta on bloggaajamme Mika Rampan kehuttu ohje. Nappaa se talteen tästä jutusta! Ruokabloggaja paljastaa myös muut nopeat arkiruokasuosikkinsa.
Julkaistu 30.8.2023
Meillä kotona

Perinneruokaa prkl -ruokablogia sivustollamme pitävän kokki Mika Rampan sitruunainen kalapuikkopasta kerää ylistystä, nyt myös Helsingin Sanomien arkiruokajutussa.

Artikkelissa helsinkiläinen Janni Hiltunen kertoo turvautuvansa kiireisinä päivinä Perinneruokaa prkl -blogin kalapuikkopastaan. "Ruoka on melkein valmis, ennen kuin lapsi on saanut eteisessä ulkovaatteet pois”, Hiltunen kehuu jutussa.

Kokki Mika Rampa pitää Meillä kotona -sivustolla suosittua blogiaan Perinneruokaa prkl. Hän testailee työkseen joka viikko 10–15 uutta reseptiä.

Mika Rampa paljastaa, että hänen pakastimestaan löytyy lähes aina kalapuikkoja.

– Kalapuikot ovat olleet lapsesta saakka herkkuani, ja niihin tulee välillä oikein himo. Paistan kalapuikot hitaasti miedolla lämmöllä voissa rapeakuorisiksi.

Suorastaan nerokas arkiruoka! Sitruunainen kalapuikkopasta on vartissa valmis. Ota ohje talteen täältä.

Tähän vartissa valmiiseen arkiruokaan Rampa valitsi kalapuikkojen seuralaiseksi sitruunaisen pastan. Ruokabloggaajan omat arkiruoat rakentuvatkin usein nimenomaan pastan tai perunan ympärille.

– Koska testaan työkseni ison määrän reseptejä, en jaksa panostaa oman arkiruoan valmistamiseen. Arkiruokani on hyvin helppoa ”nollausruokaa", jossa unohdetaan kaikki kikkailut makujen suhteen. Siis oikein tavallisia ruokia, Rampa summaa.

Kommentoi »