Meillä kotona -kaupat

Pellavassa on kesän tuntu! Puuterinen pöytäliina ja 7 muuta poimintaa kodin piristykseksi – hanki omasi helposti täältä

MAINOS
Pellavassa on kesän tuntu! Puuterinen pöytäliina ja 7 muuta poimintaa kodin piristykseksi – hanki omasi helposti täältä
Pellavaiset pöytäliinat, lakanat ja muut sisustustuotteet ovat hyvästä syystä nousseet sisustajien suosikeiksi, sillä pellava on paitsi kaunis myös ekologinen ja kestävä materiaali. Eikä sen viileää kosketusta voita kyllä mikään!

Kauden kauneimmat pellavat: 8 poimintaa

1. Puuteria pöytään

Klassinen pellavaliina on tässä ajassa mukana paitsi materiaalinsa myös nuden värityksensä ansiosta. Brosten liinan mitat ovat 160 x 300 senttimetriä.

2. Pellavaa petaukseen

Kuumallakin säällä viileältä tuntuva pellavalakana on kesän must have. Yhden hengen vuoteen lakana on eurooppalaista työtä.

3. Säkkituolin uusi aika

Lasten mitoille sopiva säkkituoli on ihan paras leikeissä. Pintamateriaali on tietysti lujaa pellavaa. Tuotteesta on tarjolla kuusi eri väriä, ja se on mitoiltaan noin 37 x 50 senttinen.

4. Pellavaa sohvalle

Emma von Brömssenin suunnittelema kuosi koristaa 50 x 50 -senttistä Field-tyynynpäällistä. Väreinä ovat vihreän lisäksi sininen, roosa ja okra.

5. Pulahdus pussilakanoihin

Maalauksellisesti kuvioitu At sea -pussilakanasetti on kuin raikastava pulahdus. Aallokon yläpuolella lentää lintuja ja alapuolella on kalojen valtakunta.

6. Maata näkyvissä!

Klassista merimiesraitaa ei voi ohittaa, varsinkaan pellavaisessa tyynynpäällisessä. House Doctorin raidallisia tyynyjä on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat musta, ruoste ja vihreä.

7. Suodata säteet

Romanttinen mutta simppeli laskosverho on kauneimmillaan pellavaisena, kun kankaan elävä pinta piirtyy valoa vasten. 80 senttiä leveää verhoa on saatavilla valkoisena ja luonnonvärisenä.

8. Arkeen ja juhlaan

Murrettuja värejä pikkuväellekin! Ripusta pellavainen viirinauha lastenhuoneeseen tai vaikka pihapuuhun. Samaan pakettiin kannattaa tilata ainakin pari nauhaa.

Julkaistu: 4.5.2020
Kommentoi »