Meillä kotona -kaupat

Pellavassa on kesän tuntu! Puuterinen pöytäliina ja 7 muuta poimintaa kodin piristykseksi – hanki omasi helposti Meillä kotona -kaupoista

MAINOS
Pellavassa on kesän tuntu! Puuterinen pöytäliina ja 7 muuta poimintaa kodin piristykseksi – hanki omasi helposti Meillä kotona -kaupoista
Pellavaiset pöytäliinat, lakanat ja muut sisustustuotteet ovat hyvästä syystä nousseet sisustajien suosikeiksi, sillä pellava on paitsi kaunis myös ekologinen ja kestävä materiaali. Eikä sen viileää kosketusta voita kyllä mikään!
Julkaistu: 4.5.2020

Kauden kauneimmat pellavat: 8 poimintaa

1. Puuterinen pöytäliina

Klassinen pellavaliina on tässä ajassa mukana paitsi materiaalinsa myös nuden värityksensä ansiosta. Broste Copenhagenin liinan mitat ovat 160 x 300 senttimetriä.

2. Pellavaa petaukseen

Kuumallakin säällä viileältä tuntuva pellavalakana on kesän must have. Kotimaisen HAIKUAn ylellinen pellavalakanasetti sisältää pussilakanan (150 x 200 cm) sekä tyynyliinan (50 x 60 cm). Värivaihtoehtoja on neljä: valkoinen Lumi, tummanharmaa Teräs, pellavansävyinen Ruis sekä vaaleanpunainen.

3. Säkkituolin uusi aika

Lasten mitoille sopiva säkkituoli on ihan paras leikeissä. Pintamateriaali on tietysti lujaa pellavaa. NG Babyn tuotteesta on tarjolla kuusi eri väriä, ja se on mitoiltaan noin 37 x 50 senttinen.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Kietoudu pellavapyyhkeeseen

HAIKUAn 100 % pellavasta valmistettu kylpypyyhe on kevyt mutta imukykyinen, ja sen syliin on ihana kietoutua kesäiltana saunan jälkeen tai terassilla vilvoitellessa. Koko 117 x 146 cm. Saatavilla on kaksi eri väriä: tummanharmaa ja vanha roosa.

5. Maata näkyvissä!

Klassista merimiesraitaa ei voi ohittaa, varsinkaan pellavaisessa tyynynpäällisessä. House Doctorin raidallisia koristetyynynpäällisiä (50 x 50 cm) on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat musta, ruoste ja vihreä.

6. Suodata säteet pellavaverhojen läpi

Romanttinen mutta simppeli laskosverho on kauneimmillaan pellavaisena, kun kankaan elävä pinta piirtyy valoa vasten. Jeanne d'Arc Livingin 80 senttiä leveää verhoa on saatavilla valkoisena ja luonnonvärisenä.

7. Lautasliinat viimeistelevät kattauksen

Scandi Livingin kankaisissa lautasliinoissa on trendikäs murretun vihreä sävy. Konepestävien liinojen koko on 45 x 45 cm. Yksi paketti sisältää neljä lautasliinaa.

8. Viirinauha arkeen ja juhlaan

Murrettuja värejä pikkuväellekin! Ripusta NG Babyn pellavainen viirinauha lastenhuoneeseen tai vaikka pihapuuhun. Samaan pakettiin kannattaa tilata ainakin pari nauhaa. Yhden nauhan pituus on 3 m.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »