Pehmeitä sävyjä ja yllättäviä yhdistelmiä – Unelmien Talo&Kodin messukierros Mikkelin asuntomessuilla
Sisustus
Pehmeitä sävyjä ja yllättäviä yhdistelmiä – Unelmien Talo&Kodin messukierros Mikkelin asuntomessuilla
Hyppää Unelmien Talo&Kodin asuntomessubussiin ja huristele suoraan Mikkelin asuntomessujen kodikkaimpiin ja romanttisimpiin kohteisiin.
30.6.2017
 |
Unelmien Talo&Koti

Kohde 1, Sievitalo Tunturikoivu 140

Vaikka talon nimi on Tunturikoivu, sisustuksessa on Kalifornian näyttävyyttä ja appelsiinista energiaa. Kuosit ovat voimakkaita, muodot moderneja ja sinne tänne on siroteltu kirkasta keltaista.

Erityistä: Samettitapettinen makuuhuone kelpaisi Hollywood-tähdellekin.

Kohde 3, Omatalo Ajatus

Jos etsit uusia ideoita kodin tapetointiin, sinun on käytävä täällä! Olohuoneessa on pehmeä kiviseinäkuosi, tytön huoneessa jättiläismäinen pilvenhattara, pojalla karheaa tiiliseinää ja autotallissa seinän kokoinen jalkapallostadionin katsomo!

Erityistä: Kaikki väliovet ovat tilaa säästäviä liukuovia.

Kohde 11, Kontio Toive

Asuntomessujen kauneimmassa sisustuksessa yhdistellään uudella tavalla valkoisen sävyjä, pehmoisia luonnonmateriaaleja ja kiiltäviä luksuspintoja. Lämpö ja kodikkuus palaavat nyt skandinaaviseen tyyliin.

Erityistä: Yläkerran marmorinen pikkukylppäri on kuin karkki!

Kohde 13, PolarHouse Saimaan Aava

Ensinäkemältä on vaikea uskoa, että 1960-luvun alun kirkonkylän mieleen tuova talo kuuluu messualueeseen. Sisälle astuessa se yllättää avaruudella, raikkaudella ja persoonallisella tyylikkyydellä.

Erityistä: Näyttävä portaikko tuo mieleen 1930-luvun kansakoulut.

Kohde 14, Älvsbytalo Uusi Aamu

Kun messujen ylilyövä näyttävyys alkaa uuvuttaa, poikkea tänne. Tavallisen ihmisen budjetille sopivan perustalon sisustus on herkän sävykäs.

Erityistä: Mukana on ripaus 70-lukua, kuten koronapöytä!

Kohde 15, Fiskarhedenvillan Ajaton

Romanttisesta tyylistään tunnetun talomerkin uutuus tarjoaa tietysti rottinkia, tammea, ajopuuta ja lemmikinsinistä. Mutta tällä kertaa reseptiin on lisätty myös yökerhojen samettia, 1960-luvun lopun futuristisia muotoja ja ukkospilven harmaata.

Erityistä: Seinien sävyt ovat todella herkulliset.

Kohde 17, Ainoakoti Ainoa Villa Helka

Täällä tunnet olevasi vierailulla 1950-luvun englantilaisessa kaupunkikodissa. Tunne ei synny periodikalusteista vaan heleistä väreistä, lämpimästä asenteesta, mukavuudesta ja viehättävyydestä.

Erityistä: Keltapohjaiset kukkaverhot ovat ihanat kuin kesämekko!

Mikä messukierroksen kohteista herätti kiinnostuksesi? Vastaa ja voita liput Mikkelin asuntomessuille!

Arvomme vastanneiden ja yhteystietojensa jättäneiden kesken yhden lippupaketin, joka sisältää pääsylipun sekä sinulle että ystävällesi (arvo 40 €). Vastausaikaa on maanantaihin 3.7.2017 klo 9.00 saakka.

Edit 3.7.2017: Unelmien Talo&Kodin messukierroksen kiinnostavimman kohteen äänestys on päättynyt. Eniten kiinnostusta herätti kohde 11, Kontio Toive, jonka valitsivat 27 prosenttia vastanneista. Myös messulippujen arvonta on suoritettu, ja olemme yhteydessä onnelliseen voittajaan. Kiitos kaikille osallistuneille!

Tutustu myös muihin messukierroksiimme:

Kommentoi »