Parhaat sisustusideat Hyvinkään asuntomessuilta
Rakenna ja remontoi
Parhaat sisustusideat Hyvinkään asuntomessuilta
Tummat tehosteet ryhdistävät messutalojen vaaleita sisustuksia. Keittiöissä valkoiset korkeakiilto-ovet ovat väistymässä tummien värien ja puujäljitelmien tieltä.
16.5.2014
 |
Meidän Talo

Tiilerin Funkkis Mikael -lämpiöuunia voi käyttää myös ruoanvalmistukseen.

Takka on nyt muodoltaan hyvin yksinkertainen. Usein se toimii tilanjakajana, kuten tässä Herralan kohteessa. Tulikiven takkauuni kätkee sisälleen tehokkaan vuolukivisydämen ja hitaasti lämpöä luovuttavan keraamisen ulkokuoren.
Mustat takat ovat yhä suositumpia. Tämä Linnatulen toimii myös leivinuunina. Pinta on mustaa laattaa.
Kompaktit U-keittiöt ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämän Puustelli-keittiön lattia on vinyylikorkkia, joka on hellä jaloille.
Tässä A la Carte -keittiössä liesituuletin on sijoitettu madallettuun kattolippaan. Tummanruskeat akustiikkalevyt paitsi vaimentavat ääniä myös toimivat katseenvangitsijana. 

Mustassa kivitasossa on kaunis mattahionta, joka sopii hyvin talon rosoiseen tyyliin. Kylmälaitteet on integroitu takaseinän kaapistoihin. Kaapistot A La Carte.

Tehokasta I-keittiötä on kevennetty katon rajassa olevien kaappien alle sijoitetulla avohyllystöllä. Työtilaa jää ruhtinaallisesti. 
Hirsitalon kylpyhuoneen seinällä on pienenpieniä rakkaudentunnustuksia eri kielillä. Tummanruskea tapetti on Eco Rose 2786. 
Raffin musta ruusutapetti ja VM Carpetin tumma matto luovat pesämäistä tunnelmaa korkeaan huoneeseen.
Olohuoneen ja keittiön väliseen tummanharmaaseen saarekkeeseen on koristemaalattu kukkakuvio. Lattia on Karelian Promenade grey -tammiparkettia.
Tummaksi käsitelty katto madaltaa korkeaa makuuhuonetta ja muuttaa sen turvallisen soppimaiseksi.
Terassitila on sisustettu krouvisti betonilla, ja Tulikiven takka-leivinuuni noudattelee samaa teema.
Kommentoi »