Meidän Talo

Parhaat sisustusideat Hyvinkään asuntomessuilta

Mainos
Tummat tehosteet ryhdistävät messutalojen vaaleita sisustuksia. Keittiöissä valkoiset korkeakiilto-ovet ovat väistymässä tummien värien ja puujäljitelmien tieltä.
Teksti Titta Kiuru
Kuvat Juha Juntto, Riikka Kantinkoski

Tiilerin Funkkis Mikael -lämpiöuunia voi käyttää myös ruoanvalmistukseen.

kuva
Takka on nyt muodoltaan hyvin yksinkertainen. Usein se toimii tilanjakajana, kuten tässä Herralan kohteessa. Tulikiven takkauuni kätkee sisälleen tehokkaan vuolukivisydämen ja hitaasti lämpöä luovuttavan keraamisen ulkokuoren.
kuva
Mustat takat ovat yhä suositumpia. Tämä Linnatulen toimii myös leivinuunina. Pinta on mustaa laattaa.
kuva
Kompaktit U-keittiöt ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämän Puustelli-keittiön lattia on vinyylikorkkia, joka on hellä jaloille.
kuva
Tässä A la Carte -keittiössä liesituuletin on sijoitettu madallettuun kattolippaan. Tummanruskeat akustiikkalevyt paitsi vaimentavat ääniä myös toimivat katseenvangitsijana. 
kuva

Mustassa kivitasossa on kaunis mattahionta, joka sopii hyvin talon rosoiseen tyyliin. Kylmälaitteet on integroitu takaseinän kaapistoihin. Kaapistot A La Carte.

kuva
Tehokasta I-keittiötä on kevennetty katon rajassa olevien kaappien alle sijoitetulla avohyllystöllä. Työtilaa jää ruhtinaallisesti. 
kuva
Hirsitalon kylpyhuoneen seinällä on pienenpieniä rakkaudentunnustuksia eri kielillä. Tummanruskea tapetti on Eco Rose 2786. 
kuva
Raffin musta ruusutapetti ja VM Carpetin tumma matto luovat pesämäistä tunnelmaa korkeaan huoneeseen.
kuva
Olohuoneen ja keittiön väliseen tummanharmaaseen saarekkeeseen on koristemaalattu kukkakuvio. Lattia on Karelian Promenade grey -tammiparkettia.
kuva
Tummaksi käsitelty katto madaltaa korkeaa makuuhuonetta ja muuttaa sen turvallisen soppimaiseksi.
kuva
Terassitila on sisustettu krouvisti betonilla, ja Tulikiven takka-leivinuuni noudattelee samaa teema.
Julkaistu: 16.5.2014
Katso myös nämä